4 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Contrastele zilei – 4 septembrie 2015

Cică şi vicepremierul Gabriel Oprea a recurs la plagiatură atunci când şi-a făcut lucrarea de doctorat, o spune chiar Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti. Titlul lucrării: “Procedura plângerii prealabile”. Să vedem, în situaţia dată, cui va adresa Oprea o plângere prealabilă. Premierului Victor Ponta? Nu, nu pot să cred asta. (sursa)

Se pare că la meciul Ungaria – România din seara asta vom avea ocazia să vedem pentru prima dată cum se fac cruci în ungureşte, cel care ne va arăta asta va fi chiar nea Puiu. Cum, nu ştii cine-i nea Puiu? Las’ c-o să afli. (sursa)

Alina Gheorghiu: “Parlamentul este o instituţie anchilozată, nereformată de 25 de ani.” Serios? Cine spunea domnule că femeia asta nu gândeşte? Da, doamna Gheorghiu, aveţi dreptate. Dar ştiţi de ce stau lucrurile aşa? Vă răspund eu. Pentru că pe scaunele Parlamentului, în proporţie de peste 90 la sută, au stat mereu şi mereu cam acelaşi fel de aleşi, cu somnul în glandă, ahtiaţi după averi şi jafuri naţionale, nepăsători la nevoile ţării şi-ale neamului. De-aia Parlamentul a ajuns o mare cloacă. (sursa)

Există mai puţini copaci decât în orice moment de la începutul civilizaţiei umane până acum, iar numărul lor este în continuă scădere într-un ritm alarmant, spune un specialist în ecologie de la Yale University. Ideea este că deşi cresc peste trei trilioane de copaci pe planeta noastră, viteza cu care dispar regiuni imense de pădure este mai mare decât viteza cu care creşte cireşul plantat de mine în urmă cu aproape trei ani. Oricum, nu-i de glumă. (sursa)

Un pompier a găsit un inel cu diamante estimat la peste 100.000 de dolari. Buuun. Ce crezi că a făcut pompierul cu inelul acela? La predat unei stewardese. Al cui crezi că era acea bijuterie? Paris Hilton îţi spune ceva? (sursa)

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.