1 ian. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Moș Crăciun e Blogger – ziua 3

Și iată că a fost și a treia zi de Moș Crăciun e Blogger. A fost o zi magnifică și tristă în același timp. Magnifică pentru că am simțit bucuria maximă a celor la care am ajuns cu daruri și cadouri, tristă pentru că am văzut și multă tristețe. Una peste alta a fost bine. O bătrânică a privit spre cer, și-a împreunat mâinile, și a spus ceva de genul: îți mulțumesc, Doamne, că mi-ai ascultat rugăciunile. Am fost impresionat până la lacrimi, la propriu.

Fotografiile îți vor spune mai bine povestea Moșului Blogger. Dar înainte să închei și ziua și prima ediție a acestui eveniment, vreau să le mulțumesc din suflet celor care au fost alături de mine, care au sărit să ajute, celor care au donat, și, în mod special, vreau să le mulțumesc anonimilor.

Și ca să fie foarte clar, eu, Sebastian Bârgău și Demeter Ladislau, mai apoi, ne-am așezat la masă și am hotărât să îl păstrăm pe Moș Crăciun Blogger tot timpul anului, adică acest eveniment nu se încheie aici și se va numi Moș Crăciun e Blogger, chiar dacă e vară, primăvară sau iarnă. Ne vom focusa pe probleme speciale și vom face tot posibilul să le rezolvăm, noi, prin puterea bloggingului, dar și cu ajutorul celor care vor dori să facă bine.

În fine, www.uriesblog.ro și  implicit eu, Traian Urieș, vă spun La mulți ani tuturor. Pagina evenimentului va deveni un grup numit Moș Crăciun e Blogger.

Iată și povestea în câteva imagini. Restul fotografiilor le găsești pe pagina de facebook uriesblog.ro

Restul de fotografii aici. La mulți ani!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.