18 dec. 2015
  |   1 Comentariu

Cum îi spui unei femei urâte că-i frumoasă?

Când ai în față o femeie frumoasă treaba devine simplă, îi spui că-i frumoasă din suflet, crezând în ceea ce spui. Dar când ai vrea să-i spui unei femei urâte că-i frumoasă te cam împleticești, nu-i așa? Se limbă plimba-n gură și cuvintele nu-ți ies nicicum.

Și-atunci, cum naiba să facem, că și femeile urâte vor să fie frumoase. Spui ”uite, eu cred că ești tare urâtă, dar nu pot să-ți spun asta că te-aș jigni, așa că o să-ți spun că ești frumoasă, chiar foarte frumoasă, deși nu cred deloc în asta, nu te superi, da?” Asta ar însemna că suntem sinceri, dar cu siguranță acea femeie ar începe să ne urască, pentru că ea nu vrea sinceritate, ea vrea să audă că-i frumoasă, deși s-ar putea să știe deja că-i urâtă.

Spui ”ești drăguță, deși eu cred că ești urâtă cu spume”? Cu siguranță că te vei alege în acest caz cu o geantă în cap. Sau ”privind la chipul tău îmi dau seama că există femei frumoase pentru că Dumnezeu ți-a dat ție toată urâțenia de pe lume”. Dar dacă decizi că vrei și poți să spui asta eu zic s-o spui de la o oarecare distanță, astfel încât flegma acelei femei să nu te nimerească fix în gură.

Cum facem? Hai bărbați, să dezbatem această problemă că vine Crăciunul peste noi și femeile noastre așteaptă să le spunem că-s frumoase, deși unele dintre ele sunt urâte foc! Nu vreau să jignesc pe nimeni, vreau doar să purtăm un dialog pe marginea unui subiect cât se poate de real. Aștept păreri chiar și de la femei, căci oare nu ele știu cel mai bine ce așteaptă de la bărbați? Deci, cum facem?

Un răspuns la Cum îi spui unei femei urâte că-i frumoasă?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.