2 nov. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Cum m-a prins nevasta cu o blonda-n papusoi

E foarte simpla povestea mea cu nevasta. Eram in Banglades, in vacanta, cu o blonda faina pe care o facusem momentan amanta mea. Spun momentan ca ea a fost o lucrare de control de unica folosinta. Ne plimbam amandoi linistiti prin padure, fara sa ne facem griji ca vom intalni un tigru care sa ne nelinisteasca. Ne-am asezat la un moment dat la umbra unei tufe foarte mari. Habar nu am nici acum ce soi de buruiana o fi fost. Cert este ca ne oferea o umbra teribila.

Blonda era incinsa rau. Putinele haine de pe ea nu prea mai stateau pe ea. Asa ca am decis amandoi ca ar fi mai bine sa le punem deoparte la uscat. Si daca tot am gasit o solutie la toalele ei, am zis sa o aplic si la ale mele, numai ca pe ale mele mai mult le-am aruncat. Ca n-or mai incaput frumos langa ale ei. Bun, am zis. Si am inceput sa-i povestesc blondei povestea porcului care nu cunoaste maniere cand merge la vulpita noua din padure.

Toate bune si frumoase. Nimic nu scartaia, totul parca era ca uns. Intr-un tarziu eram fericit si cu gandul la nevasta-mea. Stand eu asa cu privirea atintita in gol, ce vad ca trece glont prin fata mea? Nevasta-mea, da, fugea de autoritatile locale. Pe vremea aceea ea era o tanara eleva nascuta si crescuta in acele locuri. Cum chiulitul de la scoala este interzis prin lege in Banglades (daca ai chiulit de la scoala si esti prins ajungi fara doar si poate la inchisoare, nu glumesc), nevasta-mea incerca sa scape de politistii locali, care o urmareau sa o bage la puscarie pe motiv ca au prins-o in timpul orelor de curs hoinarind prin paduri.

Eu ma uitam mirat, ea alerga in jurul meu si striga: nu-i lasa sa ma prinda ca ma baga la inchisoare! Ma uitam la ea si chiar imi devenise draga. Era faina rau, chiar mai faina ca blonda achizitionata de pe okazii.ro. Si ce-am zis eu atunci? Hai ma sa ma cumintesc, sa ma fac baiat de casa si gospodar de frunte la mine in comuna.

Si-am strigat la politisti sa steie naibii locului ca eu am decis sa ma insor cu acea femeie. Adica cu nevasta-mea, care urma sa devina nevasta mea oficiala. Nu am fost casatorit pana atunci, dar stiam ca sunt deja insurat cu o femeie care trebuia sa apara in orice moment, urmand ca eu sa o cer de nevasta. Ceea ce sa si intamplat. Pricepi?

forgifs.com

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger