10 mai 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Cum poti sa lasi un caine viu sa fie mancat de viermi?

caine-maltratat

Azi am aruncat un ochi pe facebook, am postat niste bancuri dragute si m-am uitat la niste poze. La un moment dat am ramas socat: am descoperit pe profilul unui mare om poze in care imi arata cum a salvat un caine de la invazia viermilor, un caine viu, aproape viu as putea spune. Povestea acestui caine nu o stiu exact, insa pozele de pe facebook mi-au fost de ajuns sa ma cutremur si chiar sa ma infurii. Chiar si o lacrima mi-a curs pe obraz vazand ceea ce am vazut.

Marturisesc ca nu as fi vrut sa vad in direct imagini in care un caine nevinovat  zace intins pe pamant asteptand ca viermii infipti in carnea sa sa-l devoreze pana cand isi va da ultima suflare.

Adica niste oameni criminali, scarbosi prin faptele lor, nemilosi, fara nici o teama ca la un moment dat natura nu-i va mai suporta si se va napusti asupra lor cu furie si devastator, au abandonat un caine, un caine care probabil si-ar fi dat viata pentru ei, l-au schilodit si apoi l-au lasat pe pamantul rece, in spatele casei, cu un blid de laturi si cu multi viermi infipti adanc in carnea si in sangele bietului animal.

Cum poti sa faci asa ceva? Cum traiesc astfel de oameni? Probabil ca Dumnezeu a vomitat cand a vazut asa ceva, uitand pentru moment ca trebuie sa faca cat mai repede putina dreptate. Un caine te ataca si te musca pentru ca s-ar putea sa se simta in pericol, si asta o face din instinctul cu care s-a nascut. Un animal de prada vaneaza ca trebuie sa manance, dar asa trebuie, insa un om, de ce maltrateaza un animal in acest mod?

Nu mai stiu ce sa scriu, pentru ca nu-mi vine sa cred. M-am uitat la poze si ma tot uit intr-una, iar sufletul imi spune din nou ca in jurul meu se afla mizerii de oameni care nu sunt decat niste latrine, adica niste fiinte carora Dumnezeu le-a dat viata iar ei o traiesc doar mancand si cacand, atat, iar ceea ce se afla in jurul lor dusman de moarte le este.

caine-mancat-de-viermiNu mai spun nimic, pentru ca nu mai pot, sper ca pozele si link-ul atasate sa va ajute sa va face-ti o idée despre ce scriu eu aici. Oricum, daca ranesti astfel un animal nu te poti numi om, pentru ca un om intelege ca animalele sunt lasate sa convietuiasca cu noi, iar daca poti dresa un purice, de ce nu ai putea sa dresezi si un om sa stea cuminte in banca lui si sa nu strice echilibrul universului?

 

 

 

 

Cainele viu devorat de viermi – Imagini pe Facebook

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.