8 aug. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Cum sa rabzi de foame din cauza codului rutier

Acesta este primul articol din seria celor in care cineva sta si se uita ca curca-n lemne. Si ca sa nu mai pierd vremea am zis ca daca tot este in trend chestia asta cu joaca de-a modificatu’ codului rutier si a altor legi care nu fac bine la cotizantii de seama ai partidului am zis sa va arat o poza.

Da, va prezint mai jos o simpla poza, o captura de pe un site care are o infatisare foarte sobra si care in 25 ianuarie anul acesta publica un articol cu un titlu despre rabdatul de foame din cauza ca legislatia rutiera e nu stiu cum si iarasi nu stiu cum, ca io n-am inteles, iar la final am fost bagat atat de tare in ceata ca nu mai nimeream butoanele de iesire. Vezi si citeste si tu poza asta.

Curca-n lemne 1

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.