11 mai 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Cum să rozi un pod din oțel

Clicăiam pe facebook și am dat peste un anunț în care cineva anunța că roade un pod, din oțel, vopsit în câmp electrostatic. Mare mi-a fost mirarea. Am căutat mai atent pe net, să văd dacă mai sunt și alții care pot roade un pod din oțel. Și da, am dat și peste alții.

Măi, ce să zic, de foame te apuci de ros și poduri, nu zic nu. Dar cred că alea din lemn sunt mai comestibile și mai ușor de digerat și de mestecat. În plus, un pod din oțel nu cred că se poate roade așa ușor, cu una, cu două.

Că unii mestecă cioburi sau că înghit linguri și furculițe, ciocane, săbii și alte obiecte necomestibile, am mai auzit, dar faza cu podul din oțel, ros la promoție, m-a dat gata. Eu aș vrea să dau peste cineva care poate roade Palatul Parlamentului cu tot ce mișcă viu în ea. Ah, ce sadic a sunat…

rod-pod

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.