7 sept. 2013
  |   2 Comentarii

Daca ma cauta cineva spuneti-i ca sunt la Ursici

Bagaju-i gata, masina nespalata, Cezar inca doarme (mintenas il trezesc), vremea-i buna, Bucurestiul se apropie, mai tre’ sa incarc bagaje, pipa nu mi-o iau, n-am chef de munca dar e musai sa ma duc, ma asteapta autoritatile la Bosorod, panourile au fost incarcate de la Pitesti, bateria de la aparatul foto ii incarcata, mai fumez o tigara si-am plecat spre Ursici.

Ursici1

Acolo vom fi 33 de indivizi, vom dormi prin corturi si vom sta o saptamana, in care vom monta panouri solare, sponsorizate de Unicredit Tiriac, vom si iarasi vom. Uau ce de vom am folosit. Nu stiu daca am semnal la telefon, dar nu conteaza, asa ca nu ma suna, te sun eu. Deci, ce mai tura vura, daca ma cauta cineva sa-i spui ca sunt la Ursici. Pe curand.

2 Răspunsuri la Daca ma cauta cineva spuneti-i ca sunt la Ursici

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.