21 aug. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Nu poți, da, nu poți dacă chiar simți că iubești

Nu, nu poți transforma momentele de iubire, de fericire, nu poți transform iubirea într-o mizerie dacă chiar simți cu adevărat că IUBEȘTI. Iubirea nu poate lăsa loc de du-te-vino. Iubirea nu distruge, nu aruncă la coșul de gunoi suflete, iubirea mângâie, adulează, sfâșie sufletul când se simte trădată, dar nu ucide.

Iubirea nu-i un joc, nu-i o chemare la încercare. Iubirea-i magicul, ezotericul, magnificul, e viața, pentru că din dragoste și iubire de viață există TOTUL.

Când poți să ștergi cu seninătate tot, dar absolut tot, înseamnă că nu ai iubit, că nu iubești. Când nimic din ce-a fost nu mai contează, nu înseamnă că te-ai adunat și că vrei s-o iei de la capăt, înseamnă doar că nu ai iubit, înseamnă că ceea ce ai simțit era doar o impresie.

Iubirea nu se poate transforma în ură, în ceva ce detești. Iubirea protejează sufletul, nu-l transformă într-o umbră de nedescris.  Când iubești cu adevărat nu-ți mai aparții. Când iubești îți PASĂ, nu hulești, nu murdărești cu noroi, nu te îndoiești.

Iubirea nu înseamnă sex și plăceri carnale, astea întregesc o rețetă aparte care completează sentimentul de iubire. Iubirea te ajută să poți sta în genunchi cu demnitate, cu voință, cu drag, cu dorința de a oferi respect.

Iubirea nu înseamnă să-i spui persoanei iubite că o iubești. Iubirea nu-i catafalc, iubirea-i dorință de viață, iubirea-i dorința de a exista, dar niciodată iubirea nu-i dorința de a ucide, de a termina tot ce cândva spunea-i că iubești.

Iubirea înseamnă și angoase, trăiri care te transformă, iubirea nu ține cont de limite, iubirea acceptă, admite, nu se transformă în nimic altceva. Iubirea-i ADEVĂR dar și MINCIUNĂ, iubirea-i în soare dar și-n furtună. Nu moare nimic fără iubire. Nu se naște nimic fără iubire. Nu crește omul fără iubire.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.