6 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Daniel preafericitul şi naivii care cred în el

Sigur, părerile sunt împărţite, că doar nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Dar să spui că „au murit doar 30 de oameni” şi că asta nu contează este prea de tot.

Ca şi blogger primesc tot felul de mesaje de la diverse persoane care fie sunt mulţumite de ceea ce scriu şi sunt în asentimentul meu, fie sunt frustrate şi nervoase că nu scriu aşa cum şi-ar dori ele să scriu.

Ieri am primit un mesaj care m-a lăsat cu gura căscată.

Pe mine şi pe aproape un sfert din ţara asta ne doare în cur că au murit nişte handicapaţi de rockeri. Moară, dăi dracu!!! Mi-e milă doar de cei care au murit pe vremea lui Ceauşescu!

Am rămas fără cuvinte. Adică să moară toţi rockerii pe motiv că sunt rockeri şi nu sunt manelişti, băi cretinule? Află că şi eu sunt rocker, chiar dacă nu am plete (deşi am avut), băi scursură ordinară ce eşti tu. De fapt, ştii ceva, nu mai bine ai muri tu? Că sigur nu-ţi va plânge cineva de milă. Dar înainte de toate, nu mai bine te-ai duce tu dracului cu tot cu preafericitul pe care ai fi în stare să-l pupi în cur dimineaţa, la prânz şi seara?

Nu mai continui că s-ar putea să îmi descătuşez toată furia pe dobitocul ăla, ori furia şi frustrarea mea o vreau manifestată în stradă, alături de cei care cred că în ţara asta nu trebuie să moară nimeni pentru ca lucrurile să revină la normal.

Totuşi, înainte de a te lăsa să citeşti singur mesajul primit de la un cretin comunist, mai spun asta. Boule, care eşti, în 1989 au murit oameni degeaba, dacă tu şi alţii ca tine vomitaţi pe gură toate rahaturile alea!

Un frustrat

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.