6 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu mai daţi spagă!

Da, dacă chiar credeţi că şpaga nu-i sănătoasă, că politicienii aflaţi la putere s-au îmbogăţit şi-au îngenuncheat această ţară datorită ŞPĂGII, atunci opriţi-vă. Nu mai daţi şpagă! Am văzut cu toţii că şpaga poate curma vieţi, poate schimba destine, poate scoate oamenii în stradă, prin urmare, opriţi-vă. Nu mai daţi ŞPAGĂ!

Degeaba ieşim în stradă şi cerem plecarea tuturor politicienilor corupţi de la putere dacă în continuare noi dăm şpagă.

Eşti nevoit să mergi la doctor? Nu-i da şpagă, dacă îţi cere, denunţă-l.

Ai nevoie de nişte autorizaţii? Nu da şpagă!

Ai călcat pe bec? Nu da şpagă pentru a te scoate basma curată, asumă-ţi responsabilitatea faptelor.

Te opreşte poliţaiul de la circulaţie? Nu da şpagă, citeşte legea şi dacă o încalcă dă-l în judecată, nu deveni şi tu un corupt.

Vine pompierul şi-ţi spune că ai nevoie de extinctor? Cumpără-ţi extinctor, nu da şpagă, nu te transforma şi tu într-un corupt.

Trebuie să faci nişte lucruri ruşinoase la care ai ajuns pentru că tu ai fost tâmpit şi nu ai deschis ochii mari de la bun început? Fă lucruri ruşinoase, nu da ŞPAGĂ!

Trebuie să ORICE şi poţi să eviţi ORICE pentru că cineva îţi cere şpagă? Nu da ŞPAGĂ, doar aşa vei putea să le ceri celor care au înfierat şpaga pe umerii noştri să plece, nu acasă, ci la puşcărie, adică exact acolo unde le este locul.

Dacă un funcţionar public este în măsură să-ţi facă un serviciu, şi tu eşti în regulă din toate punctele de vedere, el trebuie să-l facă fără ca tu să dai ŞPAGĂ.

Aşa că opriţi-vă, NU MAI DAŢI ŞPAGĂ, şpaga ucide!

Nu putem stârpi sistemul dacă nu încetăm să-l alimentăm cu hrana de care are nevoie pentru a rezista. Degeaba tăiem capul caracatiţei dacă mai apoi o aşezăm la terapie intensivă şi-o menţinem în viaţă cu hrana preferată.

Dacă seara ieşim în stradă şi cerem să moară CORUPŢIA iar ziua dăm pe şestache şpagă nu suntem decât nişte cabotini, nişte impostori aidoma celor pe care îi hulim , pe care îi vrem plecaţi din fruntea ţării.

Opriţi-vă, NU MAI DAŢI ŞPAGĂ!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.