4 feb. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

De ce nu scriu despre subiecte bazate prea mult pe emoțional?

Îmi spun unii că aș avea succes mai mare dacă aș scrie despre chestii emoționale, despre subiecte care vizează experiențele mele intime. Nu pot să fac asta, pentru că vor venii unii și vor călca cu bocancii și mă voi enerva. Nu vreau să fac asta.

Experiențele mele din zona emoționalului sunt și rămân experiențele mele. Totuși, din când în când mai scap câte-o chestie, deci nu sunt chiar atât de insensibil. Iar ce scap pe net e bine selectat, analizat. O prietenă care scrie foarte bine s-a ascuns, a pus lacătele pe blog și s-a retras tocmai pentru că s-a implicat în niște activități (despre scris vorbesc) și astfel a fost nevoită să-și deconspire identitatea.

Ori eu vreau în continuare să știi că sunt Urieș Traian, nu mă ascund, dar dacă m-aș apuca să scriu despre toate trăirile, despre emoțiile mele, s-ar putea să fiu nevoit să mă ascund și eu. De ce? Pentru că nu toată lumea este de acord cu una sau cu alta. Nu poți să mulțumești pe toată lumea. Și nici nu vreau ca intimitățile mele să fie terfelite pe acest blog. Sper că am fost bine înțeles. Punct.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.