25 iul. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Două ființe urăsc pă lumea asta, musca și țânțarul

Nu credeam că o să ajung să vreau să eliberez o muscă din frigider. Urăsc musca și țânțarul cu bâtă de beisbol, de mesteacăn, de morții mă-sii, cu lopata, cu palma, cu toată ființa mea. La fel și cu țânțarul. Nu mă repet, că-mi bag pula în ea de căldură. Și acum, și dup-aia, când scriu acum, pe cuvântul meu că mă enervează fix o muscă.

N-apuc să văd un episod din serialul preferat că se naște o muscă, să face nemernica adultă și începe să mă enerveze. Să enerveze. Bă-băiatule, zici că le crește mnezău în batjocură, la mișto. Dă cu steroizi și dracul, cred și deja ie învârteală cu linghișpir. Muște să fie.


N-apuci să respiri de două ori, la a treia remușcare că deoarece de ce ai respirat apare o muscă. Apare o muscă. Habar n-ai dacă-s diverse, femele sau maneliști, ie muște. Îți fuți femeia. Zic. Dacă desigur. Penetrezi pe jumătate, aproape pe jumătate. Apare o muscă. Dacă nu apare o muscă, vine o țânțăroaică, că țânțarii ie proști, ei nu mușcă, nu sug, pardon, iei doar bâzâie.


Scoți muștele din casă. Pui lipici cu benzi, dai cu deteteu, ieși afară și din casă. No! Pula! Frate, bro, apare o muscă. Asta armată! Ăsta soldat. Ce, pula mea, pușcaș marin, terestru, silvestru și Eminescu?! Rahat cu perje! Musca e forța. Albine? Căcat, muște să fie, că dacă ie muște încă ne enervăm.


Cum pula mea să intre o muscă în frigider? Ce șanse ai să introduci de bunăvoie o muscă în frigider? Bun, cum scoți o muscă din frigider? Aveam halva și firimituri de pâine. Și cartofi. Și ghimbir. Și atât. Deci, muștele ie vegetariene? Aveam și vinete, am uitat, fără maioneză, că ouăle… piula mea, le-o mâncat Dan Spătaru. Bine, știu, cade grea faza cu piula mea. E cu ouă umplute cu ficat de porc mort.


Să revin la musca din frigiderul meu. Deci, am eliberat o muscă din frigider. Frigiderul meu ie alb. Le place la muște frigiderul alb?! Iele cred că nu au habar că dacă frigiderul ie frigider negru sau urs polar. Bine, nici ursul polar nu știe că iel nu e alb, ci negru. Nu știu mulți. Deștepte muștele astea.

Acum înțelegi de ce le urăsc? Io pe ele. Nu mai știu ce pula mea am vrut să iau din frigider și deschid iar frigiderul. Desigur. Toți greierii cântau anapoda când io am deschis frigiderul, iar. Și am deschid, desigur, frigiderul. Ușa de la frigider. Desigur, în momentul ăla o apărut o muscă care o intrat în frigider. Am închis musca în frigider, fericit, și am plecat înspre vastele mele leptopuri. N-am mai vrut ceva din frigider. Asta-i cu invers. Scuze.

Bun, și revin, totuși, la frigider, a treia zi după scripturi, că tre să mânc și io ceva, că dacă m-am trezit iarăși viu. Ce făcea musca aia în frigider? Zbura! Cred că se simțea prin Alaska. Avea și sanie. Am stat cu ușa de la frigider deschisă. Nu voia să iasă. Musca aia. Alaska, bro. Am scos musca cu forța. N-am strigat că să prăvăleau ghețarii peste musca mea. Io mă băteam cu o muscă prin frigider, Cezar cred că o zis că pleacă el la Zam dacă nu mă ia ăștia după ce zboară la dracu musca aia.

Atât. Am eliberat musca din frigider și acum mă bâzâie că deoarece scriu despre ea. Și la final, zâc și io, ai observat că oamenii nu se mai suportă unul pe altul? De la muște. Dacă zici ceva, altcineva o să fie împotriva ta, cu vorba, în principiu, vehement, că, deoarece, că de ce să tu, că pula și pizda lor. Așa-i și cu musca și țânțarul. Pula, că cică musca și țânțarul ie meniul preferat a lu păianjen. Bine, ia-le, în piula ta odată, păianjen care ești!!!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.