3 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Cu două perechi poţi orice!


Ca să cari cu tirul un dulap care are dimensiunile aproape egale cu intrarea în containerul unui camion ai puţine variante, mai ales dacă-i musai să nu distrugi încărcătura. De exemplu, poţi chema câţiva malaci fără burtă şi cu pectorali pe măsură, care să care cu cârca până fac pe ei, ori poţi închiria un motostivuitor care să-ţi aşeze dulapul la gura containerului pentru a putea fi preluat apoi de malacii de serviciu. Sau poţi apela la varianta simplă, necostisitoare, dar care durează şi la intrare şi la ieşire: demontezi obiectul şi-l cari bucată cu bucată până în fundul tirului. Dacă poţi să-l demontezi, evident.

Totuşi, mai este o variantă, bună de băgat la cap şi de ţinut minte. Închiriezi două perechi mari de coaie, le dai tot ce le trebuie şi în numai două minute îţi bagă dulapul fix până unde vrei tu. Cum se face mai exact? Uite aşa.

Zekice bir hareket :)))Zekice bir hareket :)))

Posted by haberinbizden.com on 14 Iulie 2014

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.