14 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Să ducem viespile agresive în Parlament

Se spune întruna pe canalele de ştiri că din cauza caniculei au apărut viespile agresive, că acestea fac ravagii în rândul oamenilor de rând şi că nu se poate sta de “vorbă” cu ele nicicum. Eu propun să le luăm cu vorba frumoasă, să le ducem la grădina zoologică şi să le dăm drumul în cuşca cu cretini. Aha, nu avem aşa ceva? Atunci şi mai bine, le luăm cu tot cu stup şi le ducem în Parlamentul României să participe şi ele la dezbateri.

Cum să facem asta? Simplu, le înfometăm, le agasăm, le ameninţăm, le spunem în faţă că sunt proaste, le trimitem pe adresa stupului plicuri cu restanţele la curent, apă, gaz, cablu etc. şi apoi le poftim în Parlament să negocieze cu aleşii neamului. Just for you.

Se opune cineva?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.