31 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Emoţiile vechi şi eternul prezent

Emoţiile trăite în trecut ne influenţează viaţa aproape în orice moment. Vorbim de un trecut format din amintiri, regrete şi eşecuri care şi-au pus amprenta. Mergem cu trecutul în cârcă şi nici măcar nu ştim. De fapt, nici o parte a trecutului nu trebuie lăsată să ne influenţeze prezentul, pentru că prezentul este singurul lucru real.

Dacă ne întoarcem mereu şi mereu în trecut prezentul se va afla la voia trecutului. Dacă ne gândim numai şi numai la viitor, prezentul nici măcar nu va exista pentru noi. Găseşte un echilibru şi apucă-te de trăit la maxim prezentul.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger