31 mart. 2013
  |   4 Comentarii

Ete na, s-o sfarsit concursul si n-am murit, da?

Uf, am reusit. Concursul Spring SuperBlog 2013 a ajuns intr-un final chiar la final. S-au inscris in competitie 167 de bloggeri, condeiul insa l-au folosit doar 140. S-a lasat cu multe comentarii, intrebari ajutatoare, stres, nervi si multe alte semne de intrebare. E bine, a fost primul concurs la care am participat in calitate de blogger. Pe parcursul zilelor in care am scris am invatat multe lucruri interesante si chiar am trait emotii si senzatii placute. Pana la urma, o implicare serioasa la o intrecere, fie ea si de scriitori pe net, implica automat adrenalina, regrete sau bucurii.

Ce credeti ca am urmarit aproape ceas de ceas la Spring SuperBlog 2013? Evident, clasamentul. Cand am primit prima nota m-am cam desumflat, dar n-am dat inapoi. M-am indarjit si mai tare. Dar sa incep cu inceputul.

Ma dadeam pe net si pe un blog dragut caruia ii fac vizite constant observ un banner pe care scria “Particip la SuperBlog Spring 2013”. Asta ce-o mai fi, imi zic. Dau clik si ajung exact pe siteul organizatorului concursului de care va tot povestesc aici, adica pe www.Super-Blog.eu. Faina treaba, zic. Sun un prieten si ii spun de concurs si acesta imi spune franc in fata: cati sunt inscrisi pana acum? 110, raspund eu. Si vine tavalugul: ok, tu vei fi cel de-al 111-lea competitor. Da, sa traiti! Si iata-ma pe pozitia 111 la linia de start.

Vine prima proba. O dau gata cat ai spune poezie cu P mare si cu doi de E. Scriu articolul doi, trec si la urmatorul. Se afiseaza nota pentru prima mea scriere din concurs: 50 de puncte, adica un fel de nota 5. Naspa treaba, dar nu-i nimic, recuperez pe parcurs, imi spune-am eu. Faceam ce faceam si dadeam iar fuga la clasament. Si tot asa, timp de 31 de zile. Si acum cand scriu aceste randuri tot mai arunc cate o geana la clasament, sa vad daca niscaiva puncte in plus m-au aruncat putin mai sus, catre locurile fruntase.

Mai multe nu va spun, insa o intamplare haioasa trebuie sa o impartasesc neaparat cu voi. Paralela 45 vine cu o tema traznet, respectiv propune sa scriem despre o calatorie legendara pe insula Corfu. Stau eu stramb in scaunul de la birou si ma tot gandeam drept ce sa scriu ca sa dea bine si la juriu dar si la cititorii mei de zi cu zi. Intr-un final apare muza si incep sa astern cuvinte ordonate pe hartie, incet-incet ia nastere si articolul meu, il poti citi aici daca doresti. Termin de scris, postez doar la mine pe blog si fug din localitate mea in localitatea Deva. Postez si pe platforma de concurs cand ma voi intoarce spre seara, m-am gandit eu. Intamplarea face sa fie imperativ necesar sa raman in localitatea doi, adica la vreo 18 kilometri de casa. La ora 23:00, in aceeasi zi, imi aduc aminte ca n-am postat articolul pentru concurs. Sar ca ars si intru in panica. Imprumut un laptop si ceva MB de internet si incep sa alerg ca nebunul pe tastatura. Pe la 23:15 imi dau seama ca nu am scris pe blogul meu indicatia “Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013”. Si tot atunci realizez ca nu stiu pe de rost linkul de la contul de Admin, cu ajutorul caruia sa pot intra pe WordPress.

Pe la ora 23:30 m-am urcat in masina si am pornit glont spre localitatea unu, adica spre laptopul din biroul meu. 18 kilometri i-am facut in aproape 10 minute. Daca stateau baietii cu radarul pornit imi luau si scrisorile de dragoste pe care le-am primit in copilarie, nu doar talonul sau numerele de la masina. Intr-un final patrund in viteza pe platforma wordpress, scriu ce mai trebuia sa scriu si exact la ora 23 si 51 de minute arunc articolul in contul de jurizare. Mi-am sters sudoarea de pe frunte si mi-am zis: am facut-o si pe asta.

In final mai vreau sa spun ca as fi foarte incantat sa am ocazia sa devin partener media in editia de toamna SuperBlog 2013. De ce? Pentru ca apreciez foarte mult aceasta competitie si pentru ca este grozav, zic eu, sa legi un parteneriat cu cineva care sustine comunitatea bloggerilor din Romania. Cu siguranta mi-ar place sa ma implic in organizarea urmatoarelor concursuri, sa vin cu idei noi si, de ce nu, chiar sa ajut la promovarea acestei competitii. Nu sunt sigur ca dorinta mea se va si materializa, pentru ca nu ma consider un mare scriitor, dar sunt optimist. De asta sunt foarte sigur. Indiferent de pozitia pe care voi ajunge la finalul concursului sau de premiile pe care le voi castiga sau nu, spun ca am castigat experienta si ca partener cu Super-Blog.eu voi fi oricum si oricand. Voi avea grija sa afle si alti scriitori de blog de existenta acestui site, pentru ca in spatele lui sunt sigur ca sunt niste oameni grozavi si carora tin sa le multumesc. Sa ne citim cu bine, dragi superbloggeri. Adio dar raman cu tine Spring SuperBlog 2013.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013.

4 Răspunsuri la Ete na, s-o sfarsit concursul si n-am murit, da?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.