23 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Facebook versus Qzone

Facebook este reţeaua de socializare cu cei mai mulţi utilizatori din lume, însă din spate îi suflă tot mai tare reţeaua numită Qzone. Qzone se mândreşte cu aproape toată populaţia Chinei şi a Coreei de Sud. În noiembrie 2013 aceasta avea 623 milioane de utilizatori, iar la sfârşitul anului 2014 numărul acestora ajunsese la 650 de milioane. Datele au fost făcute publice chiar de proprietarul reţelei Qzone, Tencent Holdings Ltd.

La sfârşitul primului trimestru al anului 2015 Facebook avea în jur de 1,4 miliarde de utilizatori activi lunar, conform datelor publicate pe statistica.com. De aici te poţi înregistra pe Qzone. Evident, dacă eşti vorbitor de limbă chineză.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger