17 ian. 2017
  |   Nu sunt Comentarii

Cum faci ca Hunedoara să însemne ceva pe harta lumii? – Faci asta!?

Dacă ai crezut că o să comentez sau că o să spun ceva nașpa tocmai te-ai înșelat. Apropo de articolul de azi, pe care îl găsești aici. Spun doar atât, WOW! În rest, vom vedea. Dar, indiferent de ce voi spune eu, tu, el sau ea, dacă Hunedoara o să se prezinte pe viitor în astfel de straie, cu siguranță, pe harta lumii, municipiul de pe malul Cernei o să conteze cel puțin la fel de mult cum contează în zilele noastre catedrala Notre-Dame de Paris.

Filmul, proiectul, mie personal, îmi pare foarte ambițios, nelalocul lui pentru așteptările românilor, deosebit de important. Cârcotașii să tacă, este prima dată când după 1989 o administrație locală se prezintă cu un proiect care ar putea pune Hunedoara pe harta culturală și turistică a Europei.

Haideți să haidem. Vedem ce se întâmplă. Până una, alta, actualul primar al Hunedoarei are încă gir din partea mea. Mai vedem. Dar să vedem despre ce vorbim, totuși, aici.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.