7 iul. 2021
  |   1 Comentariu

Fals să fiu, noroc că sunt

Păi o fost una șchioapă, femeie, urâtă, dar docilă, ce să fac, mi-am luat și eu ce-am mai apucat. Aia îmi căra câinele p-afară, eu păcăneam și hodorogeam pe la garsonieră. Au trecut ani și alții or spus ia și tu un permis auto. Și mi-am luat, cumva, cu greu. Am devenit zmeu.

Turbanele șeicilor sunt căcat pe lângă ce conduc eu. Sunt șofer, ce pula mea! Am gagică socroibilă, merg de zici că-s un mnezău pe trotinetă. Nici salut nu mai dau, că ce, piula mea, sunt predicat la puterea a treia.

Mno, bine, și hâncă ceva. Ca să fie treaba treabă. Aveți grijă cu mine, că nu mă joc, eu chiar mă joc jocuri serioase. Nu vă puneți cu mine. Atenție mare la mine. Fut și fut, dar am un scop. Mare grijă la ciclop.

Hânțelegi bine, nu înțelegi, iar bine. Eu sunt fals, proastă-i aia care mă vrea, dar am dat iar cu ea în mantinelă. Ups! N-am câine. Are, ia mai dute-n… Of, am uitat. E unul aproape mort, ca și mine, ca și ea.

Important e să ne futem, să o duc și s-o întorc. Dacă asta înseamnă iubire, hai s-o facem și pe asta, frate. Ne vedem, cu fițele mele, hai pa.

Acest articol se referă la cineva anume. E scris special pentru cineva anume ca un fel de esos. Personajul nu sunt eu, dar m-am inoculat. Dacă se prinde personajul inamic îi doresc baftă și miracole.

Un răspuns la Fals să fiu, noroc că sunt

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.