6 apr. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Femeile și curul cu bombeuri

Mă, eu nu pot nicicum pricepe de ce majoritatea femeilor care stau la pozat, și nu mă refer aici la fotomodele, se întorc cu popoul la cameră, să se vadă bombeurile? Pe bune, care-i faza? Acestea vor să li se vadă curul sau fața? Păi dacă vrei să-ți pozezi curul bombat de ce nu pui pe cineva să-ți pozeze doar curul, fără fățău, fără privirea și zâmbetul ăla tâmp?

E plin feisbucul de cururi cu bombeuri. Toate puștoaicele (aproape toate) și bombatele pe din dos arată curul la camera foto. Și dacă-i dai cu palma peste cur la una din futomodelele astea te trezești înjurat, reclamat, făcut libidinos și prost. Păi nu ai vrut tu să mă uit la curul tău? Păi nu asta ai vrut să-ți admir înainte de orice altceva?

Înțeleg, sunt faze și faze, uneori vrei să-ți arăți și formele, dar când tu te uiți la dracu-n praznic și fotografia cu tine e plină mai mult de curul tău deja parcă îmi pare a pornografie, nicidecum a nud, portret sau mai știu eu ce dracu’ vrei tu să-mi arăți!

Să ne înțelegem, nu am nimic cu fundurile bombate, cu formele femeilor frumoase, dimpotrivă, îmi plac și chiar nu ezit să le admir sau chiar să le fotografiez.

Dar parcă prea o dăm numai în cururi cu plachiuri, cururi cu diverse implanturi, fese și funduri cu diverse forme. Păi ne pozăm pe noi sau pe cururile noastre? Sau să înțeleg că curul tău e mai important decât fața ta? Să înțeleg că ai mai multă grijă de bucile tale bombate decât de coșurile de pe fața ta?

Fă-mi și mie o fotografie, zice una. Ok, zic, și pac, o văd pe tipă că se întoarce cu curul la mine. Păi stai, zic, pe cine vrei să pozez, pe tine sau pe cur?

Bărbații nu cred că se uită doar la curul unei femei. Mai întâi de toate bărbații vor să vadă moaca care conduce un cur bombat sau plat.

Dacă ai un cur bombat, ca și femeie, asta nu înseamnă că și creierul îți este la fel de bogat. Deci, unii bărbați, cred eu, mai întâi de toate, vor un creier care funcționează și mai apoi un cur bombat sau plat, mă rog, după preferințe.

Fac un apel la rațiune, sugeți-vă cururile, lăsați să se vadă mai întâi chipul, gândirea și mai apoi întoarceți-vă cu spatele să fiți luate din spate, adică fotografiate, că la asta mă refer, nu vă gândiți numai la prostii. Dacă vreți fotografii nud asta-i altceva.

Și încă ceva. Sunt tare curios cât mai durează până la momentul în care feisbucul se va umple de selfiuri cu cururi bombate, poze în care nu vezi un chip, o mână, un picior, un fir de păr, ci doar o mare gaură, adică o gaură mare de cur de fetișcană mândră de curul ei, adică un cur bombat.

Și mai zic ceva, că nu mă pot abține. Frumusețea unei femei se află, mai întâi de toate, în ochii ei, nu în curul pe care-l poartă ca pe-o valiză veche utilă doar dimineața și seara. Degeaba ai curul bombat, probabil plin de coșuri și de puncte negre, chestii ascunse cu niște blugi foarte strâmți, de firmă, evident, dacă ochii îi ai roșii și cu gene îmbâcsite cu un rimel de trei lei. Așa că mai terminați cu cururile. Când vreau eu să pozez un cur frumos îl pozez fără să știe deținătoarea, dar până la faza aia eu prefer să văd chipul, gândurile reflectate prin privire. Numa’ zic, nu săriți cu pietrele pe mine.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.