16 ian. 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Filmul de sâmbătă: White God (Orașul Câinilor) – 2014

Un câine, dacă este iubit, ascultat, îngrijit, plimbat și dresat prin metode prietenoase, normale, nu te va mușca, îți va oferi dragoste, iubire și loialitate maximă. Luptele dintre câini sunt ilegale și inumane. Eu personal i-aș pune pe cei care recurg la astfel de metode de a face bani, că despre asta este vorba în primul rând atunci când se organizează lupte de câini, să se bată între ei ca niște gladiatori, adică până la moarte.

Orașul Câinilor l-am urmărit mai mult din curiozitate. La început pare plictisitor, enervant pe alocuri. Dar dacă ai răbdare și te lași luat de val, dacă lași puțin rațiunea la o parte, te va prinde. Povestea e simplă: o tânără își iubește câinele. Alții se împotrivesc și de aici toate problemele care apar.

Loialitate, revoltă, ignoranță, forță câinească, ură față de animale, iubire și devotament. Despre asta este vorba în Orașul Câinilor. Răbdare și tutun. O să-ți placă. Vizionare plăcută.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.