3 apr. 2022
  |   Nu sunt Comentarii

Florin Călinescu e atât de mort de se cacă pe el de frig pe Dunăre

Băi-băiatule, zic, cum mă să fie mort Florin Călinescu? Zvonacii au răspândit asta ca pe o molimă pe online. Io, mă, zic, păi cum? Io de ce nu știu? Caut. Nimic. Doar căcaturi d-ale unor ziariști cretini care scriu cu auzitul și cu pixul ținut invers. Caut, mai caut. Nimic. Florin nu-i mort.

Îl găsesc pe Dunăre, între Serbia și România, filmând în direct și căcându-se pe el de frig (zicea el, și-l cred, că nu-i băiat mincinos, serios îi, dar mincinos ba).

Păi ș-atunci, unde dreaqu vedeți voi Florini Călinești morți? Vă tâmpiră dracu de tăt? Dormiți invers, mâncați căcat și apoi vă căcați mâncare, macaroane stricate, homari mutanți, buburuze bipede, beți cana de dimineață și apoi spălați cafeaua? Vi s-au contorsionat plăcuțele de metal din căpățâne?

De ce dracu nu l-ați întrebat și pe el despre chestia asta? Băi, Florine, întreb și noi, ca netrebnicii, ești mort, bre? El ar fi răspuns, probabil, simplu, în stilul lui caracteristic, nu, bre, dar mi-e frig de mă cac pe mine, pă Dunăre ie frig în 3 aprilie 2022, să mor io dacă nu-i așa.

Să tâmpiră tăți de la presa aservită, ie proști toți brusc și dintr-o dată. Ui ce zice Călinescu, de pe Dunăre (ce dor îmi ie de Dunăre, mie), cu mâna rece pe telefon, înghețat de frig, nu mort (cretinilor).

Sunt între România și Serbia, un loc minunat drag mie și vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe internet faptul că sunt mort. Uitați-vă! Sunt mort?

Vedeți?! Băi-băiatule, fă prea-coafata din presa aservită, dați-vă dracului jos ochelarii ăia de la Cinema City, că pe Dunăre nu ești la cinema 3D. Pă Dunăre ie Florin viu și poți să observi asta cu ochiul liber!

Sunt într-un moment al vieții mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, având în vedere lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toții în vecinătatea din nordul țării noastre. Atunci când mor copii, mor bolnavi, când unii bombardează spitale nu sunt foarte vorbăreț pentru că aș părea cretin.

Asta-i altă poveste, fumaților cu ciucuri! Nu ie vorbăreț, că ie supărat, cumva, că ie război lângă noi, dar nu ie mort! Sau la voi morții se cheamă Florin Călinescu și vorbesc de pe apele Dunării făcând live pe feisbuc?!

Las aici filmarea făcută de ”mortul” Florin Călinescu. Poate o văd și cretinii care se uită în oglindă cu lumina stinsă. Clicuiește pe linkul de mai jos. Nu mori. Promit.

Mesajul lui Florin Călinescu de pe Dunăre, înghețând de frig între România și Serbia.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.