5 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Grecia, apoi Romatsa, duşmanii agenţiilor de turism

Agenţiile de turism din România se plâng că Romatsa a lovit a doua oară în turismul românesc, prima lovitură venind în urma crizei din Grecia. „Cred că putem să-i acuzăm de subminarea economiei naţionale pe angajaţii care câştigă foarte mulţi bani şi se comportă aşa”, a declarat Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism. Acelaşi lucru cred şi eu. Dar oare ce înseamnă “subminare a economiei naţionale” din punctul de vedere al celor care fac şi aplică legea în România?

Aş vrea să plec în Grecia pentru câteva zile. Dacă este cineva care poate să-mi lase noutăţi şi păreri despre actuala situaţie a turismului din Grecia le primesc cu plăcere.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger