5 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Grecia, apoi Romatsa, duşmanii agenţiilor de turism

Agenţiile de turism din România se plâng că Romatsa a lovit a doua oară în turismul românesc, prima lovitură venind în urma crizei din Grecia. „Cred că putem să-i acuzăm de subminarea economiei naţionale pe angajaţii care câştigă foarte mulţi bani şi se comportă aşa”, a declarat Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism. Acelaşi lucru cred şi eu. Dar oare ce înseamnă “subminare a economiei naţionale” din punctul de vedere al celor care fac şi aplică legea în România?

Aş vrea să plec în Grecia pentru câteva zile. Dacă este cineva care poate să-mi lase noutăţi şi păreri despre actuala situaţie a turismului din Grecia le primesc cu plăcere.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 68 de abonați.

Despre fotografie
Foto Blogger