21 sept. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Grecii caută politicieni mai puţin incompetenţi

Un reporter îl întreabă ieri pe un grec: ce aşteptări aveţi de la noile alegeri parlamentare? Răspunsul a căzut ca un ciocan sărit din coada care-l ghidona înspre direcţii precise: „Ne dorim un politician mai puţin incompetent, care să facă cât mai puţin rău Greciei”. Vezi, domnule, aia gândire sănătoasă. Noi ne străduim din răsputeri să alegem politicieni competenţi, pe când unii, conştienţi că nu există aşa ceva, caută alternative.

Pe de altă parte, măi, grecilor, măi, deşi vă doriţi pe unul mai puţin incompetent, se pare că îl mai vreţi o tură tot pe Alexis Tsipras. Din gesturile şi faptele voastre reiese că muia luată de la Tsipras a fost fără finalizare, prin urmare nu doriţi să lăsaţi lucrurile neterminate, ca să nu păreţi toţi nişte incompetenţi, nu-i aşa? Cum nu, că doar nu aţi votat cu mâna la ochi!

Partea interesantă este că deşi Grecia se confruntă cu o criză financiară istorică, în alegerile din 2015 s-au băgat 110 milioane de euro. Păi aia-i criză?! Dar asta nu-i o noutate pentru români, la chestii de-astea ne pricepem şi noi.

Una peste alta, în Grecia se lasă cu bai mare. Criză financiară, oameni puturoşi, turism făcut la întâmplare şi refugiaţi care lasă prăpăd în urma lor. Επιτυχία!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.