26 oct. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu groapa la omorât pe poliţist

Un poliţist a dat într-o groapă şi a murit. Vinovatul? Groapa, spun toţi. Nu, nu gropile din România sunt de vină de moartea celor care cad în ele, nu gropile sunt de vină că firmele de piese auto fac bani la greu din cauză că şoferii îşi sparg maşinile, nu gropile din România sunt de vină că oamenii îşi pierd timpul şi viaţa mergând cu 20 la oră pe şoselele patriei, ci absolut tot ce mişcă şi activează în administraţia publică locală şi în politică şi în general noi toţi.

A trebuit să moară şi un poliţist ca să ne dăm seama că o groapă în asfalt este periculoasă şi ne poate pune viaţa în pericol. A trebui să moară un poliţist ca să ne dăm seama că normalul nu este anormal şi nici anormalul nu-i normal.

Sunt curios câţi poliţişti vor mai muri până când gropile din asfalt vor dispărea cu desăvârşire, astfel încât să mă enervez că nu mai pot să văd nici măcar o groapă mică, mică, foarte mică, pe care s-o evit şi s-o iau între roţile maşinii, aşa cum m-am antrenat de-a lungul anilor.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.