21 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Gunoiul nostru pute ca şi al lor

Gunoiul de la ghenă reprezintă gradul de civilizaţie, nivelul de trai şi o inepuizabilă sursă de păpică pentru maidanezi şi boschetari. Partea cu inepuizabila e cam trasă de păr, că nici românii nu prea mai aruncă mâncarea stricată la gunoi, preferă s-o redecoreze cu ceva proaspăt şi s-o mănânce. Chiar dacă se ţine de nas.

La mine în cartier găseşti civilizaţia la cele mai înalte cote. Ghena de gunoi a devenit o oază de sănătate, un colţ de natură unde vin turiştii şi se minunează. Iată.

Gunoiul din cartier

De curând totul a fost ecologizat. Minunăţie, ce să mai vorbim!…

Gunoiul doi din cartier

Glumeam, tu chiar nu te-ai prins? Photoshopul a făcut minuni, nu oamenii. Un curat – murdar ca la carte.

Dar stai liniştit că gunoiul nostru nu-i mai prejos decât al lor. Şi în ţările cică cu grad mare de civilizaţie gunoiul face revoluţie pe lângă ghenele de gunoi. Cum e la noi, aşa e şi la ei. Aşa că nu-i mai tot lăudaţi atâta. Priveşte.

Gunoiul lorGunoi PoloniaGunoi MexicGunoi Australia

Dar tot gunoiul nostru e mai tare, am dreptate?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.