21 iul. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Gunoiul nostru pute ca şi al lor

Gunoiul de la ghenă reprezintă gradul de civilizaţie, nivelul de trai şi o inepuizabilă sursă de păpică pentru maidanezi şi boschetari. Partea cu inepuizabila e cam trasă de păr, că nici românii nu prea mai aruncă mâncarea stricată la gunoi, preferă s-o redecoreze cu ceva proaspăt şi s-o mănânce. Chiar dacă se ţine de nas.

La mine în cartier găseşti civilizaţia la cele mai înalte cote. Ghena de gunoi a devenit o oază de sănătate, un colţ de natură unde vin turiştii şi se minunează. Iată.

Gunoiul din cartier

De curând totul a fost ecologizat. Minunăţie, ce să mai vorbim!…

Gunoiul doi din cartier

Glumeam, tu chiar nu te-ai prins? Photoshopul a făcut minuni, nu oamenii. Un curat – murdar ca la carte.

Dar stai liniştit că gunoiul nostru nu-i mai prejos decât al lor. Şi în ţările cică cu grad mare de civilizaţie gunoiul face revoluţie pe lângă ghenele de gunoi. Cum e la noi, aşa e şi la ei. Aşa că nu-i mai tot lăudaţi atâta. Priveşte.

Gunoiul lorGunoi PoloniaGunoi MexicGunoi Australia

Dar tot gunoiul nostru e mai tare, am dreptate?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger