17 nov. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Guvernul lui Cioloş, o băşcălie la adresa românilor

Dacă ieşim în stradă doar iarna, când îi frigul cel mai mare!? Dacă ieşim în stradă 5 zile şi apoi fugim repede sub păturică cu speranţa că vor veni cei din diasporă să ne schimbe!? Dacă suntem deştepţi şi viteji doar pe facebook şi twitter!?

Din aceste motive unii fac mişto de noi, da, chiar din aceste motive. Iohanis ce-o zis: vreţi tehnocraţi? Bine, aduc unul de la Bruxeles, că în ţară de unde dracu să scot eu tehnocraţi. Şi la adus pe Cioloş.

Cioloş ce-o spus în mintea lui: mă vreţi aici, bine, lasă că vă arăt eu tehnocraţi. Şi o adus-o pe Cristina Guseth. Iar noi ne-am râs, unii e alţii, de pe margine, de sub păturica caldă, cu halba de bere în mână, cu burta plină de fasole cu ciolan şi, evident, cu speranţa că vin românii din străinătate să protesteze în stradă pentru noi.

Aţi vrut guvern de tehnocraţi? Aveţi guvern de tehnocraţi! Dormiţi liniştiţi mai departe.

Eu sper totuşi să vă treziţi măcar de 1 Decembrie… Anul ăsta, nu la anul sau peste 10 ani!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.