13 nov. 2019
  |   Nu sunt Comentarii

Hai să ne instagram

Pun o poză și scriu nimic. Adică, pula, adică instagram. Adică, nu mai scriu, de ce dracului să mai scriu ceva, că doar nu-s pe facebook. Ce valoare mai are scrisul? Scriu? Sunt penibil. Postez o poză cu mine în chiloți de pe dealul fericirii? Deci, exist. Coaie reci, asta înseamnă să primești vieți, adică sute, miliuăne de laicuri. Ce mâță, ce pisici cu 7 vieți, instagram, cont și gata, poți să nemuritor.

Te dă amanta afară din pizdă și reușești să imortalizezi momentul? Ce faci? Bravo, ești dăștept, istagram frate, adică ești pă trend, ce organele tale de reproducere! Amantul îți spune că ai pizda cât fântâna lu` țața Floarea? Perfect, fă, proasta dracului, o poză și dă cu ea pă instagram. În cinci minute ești virală, nu te mai devirusează nici mama lui bitdefender. O să te faci vădetă. Pă instagram, desigur. Nu contează dacă tu puți a prostie. Cur să ai, picioare și pizdă pe care s-o insinuezi, atât contează, instagram te susține la greu.

Și să nu uităm de haștaguri. Băi, frate, frătiuc, frățiuere, fără haștag ești holocaust, pizdoc, puloc, drăncilă, veorica. Fără haștag nu te-ai năzcut, nu urinezi, nu fuți, nu caci, nu mănânci, nu nimic. Fără haștag ești vânt care nu se simte, ești furtună care nu-i, ești ins făcut din eprubetă, probabil de alchimiști fără pulă. Pune haștag #muietralala! Ce, zici? Păi, ești terminat. Nu tu știi ce-i aia haștag? Haștag înseamnă totul, urși, păduri, țară, patriot, căcat cu perje, lume de rahat, pipițe, manele, muie, pulă, pizdă, cur. Haștagul este totul, în tonți și în toante. Bagă la crap.

Iar cu inimioarele, de pe instagram, terminăm acest capitol. Momental. Ai primit o inimioară. Pe instagram. Ce faci? Îți spun eu, vorba unui prieten, sugi pula. Asta nu-i rău, problema e că și la așa ceva îți trebuie pulă. Ai două inimioare. Problem. Îți trebuie două. Pule, ce dracului nu ai înțeles? Ai trei sau mai multe inimioare? Ai ajuns în rai. Acolo sugi preferențial, cu acatiste, fără, cu aghiasmă, cu multe moaște sau cu prosteală de la maici sau călugări care produc brânză sfântă fără oi, vaci sau capre ude la pizdă. Deci, atenție la inimioare. Pe instagram. Inimioarele-s în tont și în toante. Fără măcar o inimioară ești terminat. Ești dincolo de dus cu capul. Și cu asta închei. Nu sunt analfabet. Am scris inenționat cum am scris. Ne vedem pe instagram. Acolo, de ce pula mea să mai scriu? Mă scuzați, acolo, de ce organul meu genital să mai scriu, nu e văzubil tot? Precizez, nu e un articol reclamă, e doar o părere. Bate și vântul. Ador asta. Și e și cald. De zici că-i primăvară. Știu asta din surse sigure, am geamul la dormitor deschis. Și Cezar se linge pe pulă. Ne vedem când ne întâlnim. Resigilați să fim, că instagrame și feisbuciene curg gârlă, la greu. Eu. Același eu.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.