6 dec. 2013
  |   5 Comentarii

Inainte sa plec in lume ma duc la munte

Da, la mine iarna se intampla de toate: am ghinioane, vrea toata lumea bani, nimeni nu imi restituie banii, ma “indragostesc”, ciobanescul o ia razna dupa catele in calduri, Romania explodeaza, am succes si clienti, dar ce folos daca trebuie sa ma duc la dracu’, fiica-mea imi gangureste in ureche dar bucuria nu-i prea mare ca tre’ sa fac pe mosul, chiar io, toamna si iarna e ca naiba, asta-i concluzia.

Acuma nu am timp sa-ti explic cum stau lucrurile cu toamna si iarna la mine, dar promit ca cand ma intorc de la Straja te invit sa citesti un articol fulminant despre ce cutremurul naibii se intampla in perioada toamna-iarna in familia Uries. Te rog, nu te lua de “ca cand-ul” ala, lasa-ma macar acum sa fiu mergand si plapand, arzand si dorind, ca cand si facand, da?! Multumesc.

Nu ai inteles ce am vrut sa zicand? Nu sunt, frate/surioara, sambata si duminica! Atat! Sunt la Straja, la un hotel arzand si facand. Nu mai stie bine eu sa vorbeste bine romaneste. Scuze. Ma pregatesc sa plece la zapada si mai apoi la strainatate, acolo unde-i cica ii sta bine romanului cu dusu-n lume, ca in tara asta de esti dus cu capu’ de dureri de burta vei muri, asa ca prefer sa fiu dus cu totul decat sa ma coase un doctor de-ampulea la stomac, romanas dinasta de-al nostru, chitit pe spaga groasa ca fularul lui Mos Craciun.

Stai cu ochii pe camera cu bloggeri. Nu stii despre ce vorbesc. Pai daca te uiti numai la tampenii? Sapa, sapa, sapa, o sa aflii. Te-am pupat pe parbriz sa nu-ti inghete faza lunga.

5 Răspunsuri la Inainte sa plec in lume ma duc la munte

  • despa nicu spune:

    Salut prietene.Vad ca esti tare necajit.Iti doresc distractie placuta iar in privinta medicilor……am o parere egala cu a ta.Eu stiu ce inseamna eroare medicala.
    Ce zici de asta:
    Aveam 10 ani cand am facut un abces pulmonar pentru ca am racit foarte tare pe ppartie iarna.
    Am mers la spital in seara de revelion din 86.Erau toti in aburii alcoolului si m-au taiat……ca ar fi ruptura de splina, ba ca ar fi apendiculul.Nu aveam nimic dar mi-au facut doua buzunare.Eu i-as stringe de gat la tot pasul.
    Daca vrei un prieten care stie sa asculte starea ta te rog sa ma suni.
    Succes!……..la Straja

  • Mariana spune:

    Iti doresc sa te intorci cu bine ,sa ne mai incanti cu cuvintele tale .
    Multa sanatate !

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.