16 iul. 2015
  |   3 Comentarii

N-o să-l înjur. Îi spun doar că-i un cretin

Dacă serviciul militar obligatoriu încă mai era valabil în România pun pariu cu oricine că nu găseai atâţia idioţi pe stradă. Cum acea obligativitate nu mai e, eşti obligat să te împiedici de cretini. Trec cu gândurile departe pe o stradă îngustă din oraşul meu natal. Nimic spectaculos până când ajung în dreptul unei maşini parcate perpendicular cu trotuarul meu, al tuturor. Atunci mi-a venit pur şi simplu să mă transform în Batman. N-am reuşit şi regret.

În maşina aia parcată perpendicular, fix pe unde treceam eu, stăteau tolăniţi doi retardaţi care nici măcar n-au fost la examenul de bacalaureat şi înghiţeau flegmatic E-urile îngrămădite cu dichis într-o napolitană, a cărei ambalaj l-au aruncat cu scârbă pe geamul maşinii. Când unul dintre ei a dat drumul foliei de la căcatul ăla pe care îl mânca s-a uitat fix în ochii mei. În gând sunt sigur că şi-a spus: eu sunt un rebel, nu am nevoie de coşurile voastre de martalogi cretini ce sunteţi!

Bă tâmpitule, dragi viitori candidaţi la facultatea de tâmpiţi, nu pe mine sau pe cei care vă tolerează îi sfidaţi, ci pe voi. Voi veţi merge pe străzile alea pe care tot voi vă căcaţi de zor doar rahat care pute de la cinci kilometri distanţă.

Deocamdată pe mulţi dintre voi încă vă şterge mama la cur, dar când şi ea nu va mai fi o să vă apucaţi să vă sugeţi singuri degetele că nu aveţi ce napolitană să mâncaţi şi că în jurul vostru e prea mult beton armat care nu vă lasă să vă desfăşuraţi, şi asta pentru că unii dintre voi veţi sta câţiva ani într-o puşcărie în care gardienii îşi vor bate pula de voi.

Strada nu-i tomberonul nimănui. Am fost la uşa maşinii în care cei doi jegoşi stăteau şi îşi mâncau napolitana a cărui ambalaj, aşa cum am spus deja, a fost deja aruncat pe jos, am ridicat gunoiul şi am spus încet, să nu îi fac de ruşine: asta cred că vă aparţine. Am pus mizeria în braţele şoferului şi-am plecat.

Ce am auzit în urma mea? Nu vrei să ştii. Ce îmi venea să fac cu maimuţa aia urlătoare a cărui pulă o sug doar curvele de pe drumuri şi homosexualii din Spania şi Anglia? Nici asta nu vrei să ştii, crede-mă.

3 Răspunsuri la N-o să-l înjur. Îi spun doar că-i un cretin

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.