29 dec. 2013
  |   6 Comentarii

Interviul meu de azi cu Uries

Azi cand m-am trezit l-am luat direct la intrebari pe Uries. Mha, ce faci tu treaz asa de dimineata? CE VREAU. Bun, si cam ce vrei tu sa faci acum, trezit din somn fiind? SA-I SPUN LA ALA SA FACA O CAFEA. Unde te duci, Uriesule, cu pijamaua pe tine? LA BAIE, MHA TAMPITULE. SI NU CUMVA SA INDRAZNESTI SA MA INTREBI CE VREAU SA FAC ACOLO, DA?! Tac, ce pot sa mai spun, e somnoros. In timp ce Uries traznetul si fulgerul stie ce facea la baie, m-am asezat pe fotoliul lui preferat in asteptare. Vine, gata, il iau la intrebari.

traian_uriesEu: Ai dormit bine?
Uries: Tu asa vezi?

Eu: Ce zi este astazi?
Uries: Hmm, ce gluma proasta. O zi ca oricare alta.

Eu: Ai visat noaptea trecuta persoane pe care poate le doresti in preajma?
Uries: Sa-ti fie rusine. Cum poti sa ma intrebi asa ceva. Eu visez ce doresc eu, chiar si persoane pe care nu le doresc in preajma, da! Asa ca nu ma mai intreba tampenii de popor fleoscait. Lasa-ma sa-mi beau cafeaua asta.

Cezar, ciobanescul german, se intinde cat o crescut si parca vrea sa ma ia si el la intrebari. O las mai incet cu intrebarile nervoase ca nu vreau sa-mi sara in cap si stapanul si fiara.

Eu: Domnule Uries…
Uries: Ba, nu ma mai tot domni atat ca nu am nici o domnie de onorat. Vorbeste si tu normal, ca nu suntem la parlament sau la televiziunea romana.

Eu: Uries, mai dute-n pana mea, ai chef de vorbit in dimineata asta?
Uries: Am chef de vorbit, da’ stai sa-mi vina. Ce nu intelegi?

Eu: Vrei sa mananci ceva?
Uries: Da, supa aia meseriasa, cu multi taitei, de te-mpiedici printre ei.

Eu: Ce o sa faci astazi?
Uries: Crosetez o vesta speciala de revelion pentru ciobanescul meu. Multumit?

Eu: Uries, cateodata esti un nesuferit!
Uries: Stiu, ma lasi acum in pace?

Nu se poate vorbi astazi cu el, asa ca il las in pace. Din usa mai fac o incercare: de cine iti este cel mai dor astazi? Tacere, multa tacere si ignoranta… De zapada de la Straja, se aude in urma mea o voce groasa.

6 Răspunsuri la Interviul meu de azi cu Uries

  • Irealia spune:

    Salutări cordiale și zâmbărețe curajosului ce l-a intervievat pe Urieș adormitul! A meritat și mă bucur c-a scăpat nemușcat. Și nu de câine îmi fac probleme… 🙂 Poate mai încearcă.

  • vavaly spune:

    cam morocanos Urisul asta dimineata… dar probabil dupa ce vede soarele isi revine. sau putina zapada daca ii trimite o adiere… altfel, interesant interviul asta matinal. cred ca ne ar prinde tuturor bine cate un astfel de chestionar in zori de zi. poate un pic mai amanuntit…dar pana la urma tot ai scos ceva de la el… asa, pe final 🙂

  • Mariana spune:

    Indrazneata si totodata periculoasa idee, dar tot a scos un sentiment frumos din tine ,stii tu . 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger