13 apr. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Iubitei mele mici ca un gogoloi

Azi nu stii ce scriu aici, maine poate vei afla. Azi sunt doar eu cel care gandeste si plange ca un om mare, desi sunt ca un copil. Iubirea mea toata este sfasiata, dar promit sa o apar pana la ultima picatura de sange. Voi suferi poate din nou ca un caine maltratat, dar poate asta mi-a fost sortit la nastere, de aceea am preferat sa nu aduc ursitoare la nasterea ta.

Sa nu ma uiti iubirea mea mica ca un gogoloi si sa spui la toata lumea ca ai fost altarul unei parti din viata mea. Sa nu ma judeci si nici sa nu faci ca mine. Daca ti-am gresit cu ceva sa sti ca am facut-o pentru tine, poate pentru a te sti mai bine in lumea asta care a uitat sa spuna TE IUBESC!

Sa fi blanda dar puternica, sa iti doresti tot ce este mai bun si sa nu te dai in laturi de la a fi asa cum iti doresti, sa lupti cu tine, sa te bati cu orice iti sta in cale si mai ales sa nu faci niciodata rabat de la a ma iubi, macar cu gandul si cu amintirea.

Nu am sa plec definitiv acum, am sa te las doar sa ma uiti pentru o vreme. As vrea sa te simt mereu si mereu alaturi de mine, sa iti mangai zambetul si sa-ti ating urmele adanci pe care le lasi in sufletul meu.

Tot ce mai vreau sa stii, inainte sa te las, inainte sa iti spun un mare si dureros ADIO, este ca te iubesc, ca te ador si ca respir prin insasi existenta ta.

Vremelnicie
Linistea gandurilor neterminate
Isi afla astazi locul in ceata si in singuratate,
Moartea in persoana e trimisa solie,
Si pe tot ce fac acum e scris vremelnicie.

Imperiul sufletului cedeaza, se indoaie,
Iar visele-ndraznite ajung la gunoaie,
Cad sceptre rapuse de ploaie, e mare vijelie,
Si pe tot ce fie-va de-acum e scris vremelnicie.

Se frange, ca un vreasc, si tineretea,
In pata de culoare se schimba frumusetea,
Salcia-i culcata de vant, in pustie,
Si pe ce-mi doresc acum e scris vremelnicie.

Un fir de praf devine orice vietate,
Nici urma nu ramane din vasta libertate,
In scrum se face si cea mai mare bogatie,
Si pe tot ce-i de trait e scris vremelnicie.

Si chiar daca viata dorinta-mi vestejeste,
Si nimic din ce-i pe-aici nu dainuieste,
Si tot ce misca ii dau haosului simbrie,
Eu stiu ca totul nu-i decat vremelnicie

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.