2 ian. 2014
  |   8 Comentarii

La multi ani. Ai facut o fapta buna?

La multi ani, e 2014! Ce fapta buna ai facut in proaspatul an? Multe, mici, mari? Nici una? Nu conteaza. Te cred, te inteleg, e greu sa faci fapte bune, mai usor e cu alea rele. Bantuiam pe net dupa fapte bune si am dat peste una care m-a facut sa lacrimez. Sunt un sensibil cateodata, ce sa-mi fac? Nu aveam chef de scris, dar vazand ce am vazut nu m-am putut abtine.

Atentie, filmul are imagini care iti rup sufletul sau te lasa pur si simplu rece. Am zis ca e bine sa-ti spun. Oricum, vezi si tu ce poate face un caine pe care il salvezi de la moarte sigura, chiar daca nu este de rasa. De fapt nici noi, oamenii, nu suntem toti de rasa pura, nu-i asa?

8 Răspunsuri la La multi ani. Ai facut o fapta buna?

 • vavaly spune:

  eu nu cred ca e greu sa faci fapte bune si usor sa faci fapte rele. cel mai usor e sa ignori pur si simplu astfel de lucruri. tu, prin ceea ce faci si arati, scoti la iveala dorinta de a numai ignora. si, atunci cand nu mai ignori si te implici, automat faci fapte bune.
  impresionant clipul. fara cuvinte.

  • Uries spune:

   Ai si dispusa sa adopti un caine de pe strada?

  • Mariana spune:

   Nu as adopta un caine pentru ca n-am conditii sa-l cresc ,dar cu siguranta as dona bani unei organizatii care se ocupa de ingrijirea lor .

  • Uries spune:

   Si daca eu te indrum spre o astfel de asociatie esti dispusa sa faci donatii? 🙂

  • Mariana spune:

   Da as fi dispusa dar stii cum se spune „Cu o floare nu se face primavara”.Cred c-ar trebui sa-si faca reclama ca oamenii sa stie si sa poata contribui mai multi la intretinerea acestor adaposturi .Atunci poate mai multi vor simti fericirea de a darui .

  • Uries spune:

   O floare nu face primavara, dar o poate prevesti, nu?

 • Mariana spune:

  Nu cred ca exista o rasa pura nici in cazul animalelor nici al oamenilor, ceea ce ne diferentiaza este modul de a privi lucrurile .Chiar daca animalele au fost din nastere create sa actioneze din instinct ,ne depasesc pe noi oamenii care am fost binecuvantati cu ratiune.Dar sentimente avem si unii si altii si se pare ca si aici animalele ne depasesc .Concluzia :ca sa faci un bine trebuie sa gandesti ,sa te sacrifici ,sa ne folosim acele sentimente pe care le avem cu totii, dar alegem sa nu ne implicam ca sa nu suferim sau din indiferenta care stapaneste tot mai mult in locul sentimentelor .
  Este o vorba : „Ca sa faci binele trebuie sa gandesti pe cand raul vine de la sine .”
  Intradevar videoclipul a fost foarte impresionant .:(

 • vali spune:

  Când m-am mutat la casa acum un an l-am adoptat pe Albuş (așa a fost botezat cățelul de către fiul meu) iar în vara încă 2 pisici

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place scrisul meu vâră-te aici cu adresa de email pentru a te înțepeni definitiv (abona) la blogăritul meu, mai apoi, îți voi trimite notificări atunci când debitez articol nou. Să nu te superi.

Despre fotografie
Foto Blogger