11 iul. 2020
  |   Nu sunt Comentarii

Masca de fier

Bun. Dacă poza asta e reală, (am preluato dă pă facebuc, din Grupul de Promovare a Hunedoarei) vin și zâc șî io, ca simplu jurnalist independent, ce sunt, care s-a retras, de niște ani buni, din presa voastră, aservită, și voi știți la cine mă refer, CÂT SĂ VĂ MAI SUPORT?

Nu mă interesează culorile voastre politice. Tac, dă niște ani buni (mai mult nebuni), am mai răcnit, uneori, la duamna Hârău, și la alfabetizați, din diverse partide moromețiene, prin metoda smuls, dar, în rest, am stat în banca mea și-am scris despre diverse, nu despre vuoi. Am tăcut și la biserică, chiar dacă nu merg la biserică. Dar, totuși, cât să vă mai suport?

Cât să vă mai spună românii că Dunărea curge? Cât mai puteți să ne ignorați? Și dobitoacele s-au îndobitocit de când țara asta e condusă de dobitoace ca voi! Și când vorbesc de dobitoace nu mă aștept ca voi să înțelegeți. E mult prea mult pentru enterofagi ca voi.

Și Mureșul (căutați în DEX) o început să curgă invers de când nu mai avem un Cuza, un Horia, un Avram, un Țepeș periculos pentru cururile voastre puturoase și infecte.

Căcați din care nici chine(j)ii nu pot să făurească nici măcar bici pentru masturbat, cât dracului să vă mai suportăm? Mama aproape moare, eu mă plâng, vecinul behăie de prostie, cretinii se cred mnezăi, curge căcat din presa voastră, jurnaliștii voștri vomită prostie și își beau cafeaua cu pișatul vostru, serios, CÂT SĂ VĂ MAI SUPORT?

Când vorbiți pute chiar și salcâmul. Iorga probabil că vă scuipa. Eminescu vă răstignea, dacă mai trăia, scursori ordinare, dar nu mai poate, că l-ați ucis. Nu mai vorbesc de Creangă, care o scris Povestea Pulii unor scrântiți la minte ca voi. CÂT SĂ VĂ MAI SUPORT?

Tot tac. Cât să mai tac? Și voi, ceilalți, de ce îmi tot spuneți să tac? Mai tac, dar nu mult. Mai tac, până termin de vomitat, că nu pot să vomit și să și vorbesc în același timp.

Culori politice, va veni o vreme când toate se vor spune, vorba păunescului, și sabia o să cadă rău, credeți-mă. Oricâți aserviți aveți, nu-s suficienți. Or să moară și ei și urmașii lor.

Deci, CÂT SĂ MAI TAC? Or murit și morții care vor căcat. Mamele voastre cum dracului vă mai suportă? Ele nu vomită? Au furazolidon special conceput pentru căcatul din politica crucii mamii voastre? Cât să vă mai suport?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.