19 nov. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Mno, bine, măh, Iohannis, hai să ți-o spun și altfel, poate așa pricepi, tu ai și știut ce înseamnă să Președinte de România?

Trebuie să te fută Chirilă, Drăgușanu, Victoraș de la ”mneața bade, mă piș Gheorghe” sau Fuego de la ”împăduriși mamă brazii de crăciuni?”, Vasilică de la ”să mor, români, mai cu talent”? Tu nu iești pretențios când ie de futut? Tre să ți-o zâcă Cristoii sau Nistorescu că ești Nicușor care respiră fără să știe că ie Nicușor? Nicușor, bre! De la generală! De la Capitală! Hai, bre!… Tre să vină sibienii tăi să-ți spună că ești prost?

Mai prost decât erai când erai prost, cum erai? Numa te-ntreb. Tre să-ți esplice Șoșoacă și cu talibanii că rânjești ca proasta-n bâlci, ca broasca la barieră, ca pizda la căcat? Tre să transpire Simion și Terheci ca să șteargă cu tine pe jos? Milă n-ai? Tu la care dracului de film te uiți?

Mor oameni, băh! Se învrăjbesc oameni! Unii se laudă cu pensii. Alții se pișă pe ei că le mor bâtrânii și copiii dă frig. Curg merțanele la Biserica Ortodoxă Română SRL, din banii de gaz și curent de la români? Se îmbolnăvesc babele pupând moaște și sugând linguri oferite cu sfințenie de preascârboși ortodocși și preanesăturați.

Mor și medici! Culmea. Zahărul ie patru lei! Pita doi șaptezeci! Nici stranierii nu mai vin! Timpul ie pă bani! Timpul vieții! Noaptea minții ie depășită? Nu-i pandemie, băi, ie hoții și vardiștii! Ie epidemie de ”las-o, bre, că merge și așa”. Ie NAȘPA, ca pe vremea lu Văcăroiu. De Romania vorbesc, bre! România! Și în ebraicopoliticochineză cred că tot România îi zice. Pricepi? Ești atent?

Păi, mă, Iohannise, noi ie proștii tăi? Te-am înțeles. Te-am lăsat. Hai, oleacă. Încetișor, să nu te împrăștii. Oleacă nu se pune. Te-ai trezit președinte. Dar doar atât?! Atât ai înțeles tu din hai să ne președinte la români?! Doar te-ai trezit președinte? La Cotroceni. Tu ăla care spuneai că iești te evaporași brusc?! Ai făcut tumbe și giumbușlucuri pe catifea de Cotroceni și ai uitat de tine și de noi când te-ai trezit, după ce hâța-puța cu prima doamnă? Erau prea mulți sepepiști pe la ferestre și te-ai intimidat? Te-ai trezit invers?

Păi, bă, băiatule, și Mădălina Manole se trezea, dar era doar Mădălina și Manole. Atât. Se trezea. Din somn. O vreme. Și Muhammad Ali se trezea. Atât. Păi și tu, Brutus, Junius? Tot așa? Din somn și doar atât? Președinții de țări n-au coaie? Doar Putin? Puțin, măcar, puțin, n-ai vreai să fii și tu Putin? Hai, coaie? Oleacă, măcar.

Tu nu ie atent la noi? Îți filează lămpile? Te uită și tu la un televizor?! N-ai? Să-mi fut una! Iartă-mă. Îți dau io. Pă bune, am unul pă balcon, stă pe pervaz, pă raft, o rămas blocat pă Tom și Jerry, n-are netflix, dar ie cu tub, ie electric, merge la priză cu doi douăzeci. Ie negru. Și la Cotroceni cred că-i găsești loc, că ie spațiu acolo. Zic. Cred. Și dă niște curent electric cre că faci tu rost. Și dă și căldură pe la tub. Dar te descurci tu, știu, hai, că poți, dă-te dracului de meșcher cu ciucuri, că știu că te descurci! Dă-l în ștromeleagul meu de curent.

Și îți dau și masca de gaze a lui Ceaușescu. Bă, ți-o dau gratis! Bonux, ca să mă esprim românește. Bă, tu pricepi românește? Sau totul ie cu neamț la tine? Bă, tu te-ai prins că trăiești în România și că iești președinte la România?

La tine de guverne și diferențe între legi și ilegalități se vorbește în casă? Sau toți ie bișoni? Ciobănești germani n-aveți? Că ie cretini unii de pe lângă tine se știe pe la Cotroceni? Voi ie sibieni toți?

Una peste alta, pe la noi prin țară toate-s proaste. Și proști. Și orezu o ajuns la litru. Și Horezu o zis că se mută la Gibraltar, cartofii s-au corcit și s-or făcut minioni. În rest, doar pandemii. Căcați cu ștraif pe la parlamente și sute dă mii de legiuitori, cu grade, desigur, care legiferează vreo doi, trei, patru – cred, români rămași prin țară. Aaa, mai e și Iliescu. Ie. Încă ie. Nu, n-o murit. Nici covidul nu-l poate ucide pe ăla. Bruce Vilis e căcat pe lângă el, Iliescu e greu de ucis din prima. În rest ie proști. Toți, cum i-ai găsit.

Și, fii atent, dar să nu te scapi, am și ceva bagnote valoroase de un milion. Fac rost și de una cu doi milioni, pentru tine, așa, că-s fain io. Pentru tine ce nu fac io, Ohanis?! Infarct, da, asta nu pot să fac.

Acum să revin. Pă bune, acum, încă o chestie, pe tine te doare la boască? Tu la care țară te-ai angajat să te dai președinte? Că mă tot întreabă ăștia. Când ai semnat contractul de muncă, ăia de la iteme nu te-or informat, mă rog, nu ți-or spus, tu nu știai că ie vorba de Romania? Băi, Iohannise. Că-ți tot uit numele, uitațilaș. Tu îți dai seama? Iteme, dar ce vorbesc eu aici de iteme, că tu ești ocupat cu tumbe și giumbușlucuri.

La păcănele ți-o dat ceva câștig, de când te tot joci jocul ”MĂ DOARE ÎN PULĂ DE ROMÂNIA”? Hai, mă, uimește-ne, făcuși de-o pită, de-un batonul copilăriei ”mă piș pe voi”?

Și când vorbești, tu chiar ești hotărât să vorbești? Cum faci, înainte te antrenezi cu creionul în gură? Când te-or pus românii la pupitrul cu prompter la purtător, pe care scria ”acum vă jucați MĂ DOARE ÎN PULĂ DE ROMÂNIA” tu ai luat totul în serios?

Acuma, serios. Io nu vreau să-ți fac reklame și nici asta nu-i reclamă, Ohanis.

Ți-aș spune de țărani, români din România, care să străduie să pună o pită pă masă, de copii care în vremurile tale se străduiesc să nu să analfabetizeze, de tineri care toți se gândesc la cum să plece din țara în care bâlbâie un neamț cu ștraif, de lichele care ți-ar suge și pula doar ca să poată prinde un oscior pe la un serviciu public, de armatele tale de opulenți cu arme la purtător, de clădiri moarte, de fabrici și uzine futute și vândute la șpăgari, de pensionari care își bat pula de alți pensionari pentru că au pensii de căcat, de copii autiști, de copii nevinovați, de oxigen explodat prin ateiuri uitate de Iliescu și de Roman, de copii genii care pot salva România. Și de multe altele.

Mi-ar fi rușine. Dar ție nu-ți este. Că tu nu știi ce-i aia. Ai pe lângă tine cocote masculine, pizdificați, pescăruși și miserupiști de țară, pe care nu-i doare, că ie cald pă salarii fantasmagorice.

Dar nu-ți spun despre astea. Îți spun doar că ești înconjurat de cretini, încordați doar pentru ca Ohannis să reziste, cât mai rezistă. Un salar tot mai vine. Să fie primit. Ie bine, în vremuri ca astea să multe zerouri pă statul de plată contează, mai ales la pensie, nu?

Mai voiam să zâc și asta. Mno, io ca omul cu probleme. Scuze că te deranjez de la dejun sau de la actul cu doamna.

Să-ți fie rușine, neamț cu ștecherul potrivit la purtător. Io încă mai sper. Io numa am zâs. Sper că nu te inoportunai prea tare.

Acest articol se vrea, cumva, pamflet. De nu-i așa, să-mi fie cu iertare. Voi hotărâți. Că, no, pula mea, voi citiți. Legat de limbaj, zic și io, asta ie. Asta-i România. Așa vorbește românii. Pe okei îl uitai, futu-i! Atât s-a putut. Unii nu poate mai mult.

Te las, Ohanis. Luni ie treburi înalte la Cotroceni, cu partide politice, puternice, parlamentare, cu executiv majoritar și greu, masiv, puternic.

Să te-mburde mnezău din pat mai dăștept, mai rapid în bâlbe și-n decizii.

Și nu mai sta noaptea, Ohanis, pă fime porno cu Câți și executivi solizi, majoritari, că dă maidanezii peste tine. Ie mulți pe la casa neamului și catedrala proștilor, nu văzuși?

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.