1 sept. 2013
  |   4 Comentarii

Am musafiri nepoftiti, te cazez la hotel!

Daca eu iti spun ceva ce suna identic cu titlul acestei postari, ce altceva poti sa intelegi decat ceea ce spun cuvintele din spunerea mea? Eu cred ca nu spun nici ca o venit primavara, nici ca verdele-i rosu si nici ca iarna nu-i ca vara, asa-i? Sau nu-i asa? Oare chiar nu inteleg ce spun chiar eu insumi? Dar ca sa intelegi de ce bat putin campii din nou iti spun ca un prieten pe care doream sa-l vad mi-a interpretat cuvintele pana m-a facut… Habat n-am cum! Numa’ sincer cred ca nu ma mai crede si s-a lepadat cu drag si de prietenia mea.

Treaba-i destul de oabla. Eu imi invit prietenul la mine, intre timp apar complicatii si pentru ca trebuie sa fac cumva fata ii spun omului asa: te cazez la hotel, la mine e full. El ce face? Prima data ma priveste cu uimire, apoi imi spune ca e suparat, dupa care incepe sa-mi insire dinastea: pai ce, tu crezi ca eu vin sa dau banii pe hotel, pai ce, tu crezi ca eu stau in strainatate sa fac bani ca sa ma cazez la hotel cand vin la tine, pai ce, tu crezi ca… bla, bla, bla si la final imi tranteste un “hai las-o, nu mai vin.”

Mai oameni buni, de doua zile tot stau si ma gandesc si iara ma gandesc si stau. Ma asez in diverse pozitii, ma mai duc la buda poate imi vine inspiratie, ma scobesc in nas si in urechi si iara ma gandesc. Ce nu am spus eu bine de un prieten se leapada de mine cu atata repeziciune?!

In sfarsit, daca nu am fost destul de elaborat si nici tu nu ai inteles nimic mai spun odata spusele cu pricina: am musafiri nepoftiti, te cazez la hotel. Spune-mi tu ce naiba intelegi din ceea ce am spus eu, sa ma luminez si eu! Sa stiu daca am ghinion la prieteni sau daca nu stiu eu sa ma exprim? Multam.

4 Răspunsuri la Am musafiri nepoftiti, te cazez la hotel!

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.