1 iul. 2021
  |   Nu sunt Comentarii

Mvai, mi-or dat azi laic vreo câțiva, mvai!

Băh, ăștia români cu etichete de vehdete, că cu voi vorbesc. Sunt câteva excepții, tot de români, dar ăia-s internaționali. Ce pula mea aveți bă, vedete cu scoarță? Ce pula mea aveți, măh, coaie haurite, labii cu clopoței, bile din asteroizi, alamă afumată prinsă pe clitoris?

Băi scorțoși fără de care pot trăi lipitori, canguri și hiene, ce pula mea aveți? V-o umflat dracu cu lac de mobilă și vă credeți ludovici? Pă feisbucul vieții zici că sunteți zei, pă stradă nici nu știți cum să circulați. Mvai, dragă, ioi, iubi, am primit azi mii de inimioare! Ai primit pe dracu. Vedetismul, valoarea și cretinismul nu se măsoară prin feisbuc, acolo nu există unități de măsură, ci căcat frumos ambalat pe care unii îl văd ciocolată.

Dacă ai spus trei vorbe pe o scenă nu ești actor. Dacă te faci că vorbești cu mă-ta asta nu înseamnă că știi să vorbești cu ea. Când plouă, ai grijă că e vorba de umezeală.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.