25 oct. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Nebunie pe facebook

Iar facebook, iar hackeri, iar nebunie si plansete. Am scris articolul asta. L-am distribuit pe grupul Hunedoara Mall din facebook. Nimeni nu a avut nici o reactie. Dar asta nu conteaza. Am fixat postarea sa o vada mai multa lume. Tot nimic. Toata lumea de pe acel grup doar vrea sa vanda. Nimeni nu cumpara, nimeni nu vrea sa citeasca altceva decat propriile anunturi.

Azi ce vad la acea postarea? Un comentariu. Oau, zic. In sfarsit! Citesc comentariul. N-am inteles nimic. Cred ca toata lumea a inteles nimic. A, stai, zic, facebook este iarasi atacat de hackeri. Uite, vezi si tu comentariul. Am facut copy-paste sa nu distorsionez mesajul de toata jena.

“BUNĂ ZIUA ATENŢIA DUMNEAVOASTRĂ
Mărturia lui oferta de împrumut între individ încredere în 72 h bună.
În cazul în care sora mea a găsit zambetul este datorită doamna LAGARDE SOLEN. Ea a primit un împrumut de 55 000 € şi doi dintre colegii mei au primit, de asemenea, fiecare 35000 € inclusiv eu €22000 doamna LAGARDE SOLEN împrumuturi fără dificultate cu o rată de 2% pe an, a făcut creditului în mai multe ţări precum La Franţa, Martinica, Guadelupa, Wallis şi Futuna, Caledonie, Polinezia, Belgienii, Swiss, Luxemburg, AngliaCanada, Mauritius, Madagascar, Seychelles etc… Te sfătuiesc să mai fac greşit persoana daca vrei de fapt să faci un împrumut de bani pentru proiectul dumneavoastră şi orice altă aplicaţie. Am publica acest mesaj pentru că doamna LAGARDE SOLEN a făcut bine la sora mea, colegii mei şi cu mine cu acest împrumut. Este prin intermediul unui prieten am întâlnit această doamnă foarte generos şi sincer, care a permis să-mi pentru a obţine acest împrumut. Deci te sfătuiesc să contactaţi şi ea vă va satisface pentru toate serviciile pe care să-l întreb.Aici este adresa de e-mail:
Adresa de e-mail: lagardesolen@outlook.fr
PS: Scuzele mele pentru acest inconvenient.
Cu stimă”

Imprumut

Ma uit pe pagina si la alte anunturi. Stupoare, toate aveau acelasi comentariu. Ce naiba, zic, nu vad eu bine? Ba da, am vazut foarte bine. Atentie la facebook.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.