4 aug. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

Nu rupe lanţul slăbiciunilor, prostule

Încă mai crede lumea în tâmpenii gen „rugăciunea asta este miraculoasă, distribuie, nu rupe lanţul că o să păţeşti lucruri rele”? Văd pe facebook tot felul de lucruri haioase şi ciudate, dar n-am crezut că o să revăd distribuiri de rugăciuni cu efecte miraculoase. Măi, oameni buni, chiar n-o să pricepeţi niciodată? Şi ştii care-i culmea, că toti se tem şi distribuie fiţuicilea alea pe ascuns, lăsând eventual comentarii de genul „o prostie, nu cred aşa ceva”. Mda, vă este frică şi de umbra voastră. Bravo celor care se amuză pe seama proştilor.

Rugăciune

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger