9 dec. 2015
  |   Nu sunt Comentarii

O porție de Gogoși Americani cu Topping, vă rog

Un leu, doi, trei… Un gogoși, doi gogoși, trei gogoși… Câți gogoși? Trei gogoși, americani și cu topping, vă rog. Da, da, ce nu ați înțeles? Doar vorbesc românește, cred! Trei gogoși americani cu topping. Și să fie la pachet. Și mai dați-mi doi șerveței, ca să mă șterg la… gură cu ei, după ce mănânc gogoșii americani. Hai doamnă, mai repede și mai mult topping, vă rog. Așa.

Mmm, ce gogoși buni! Sunt americani sau de la americani, doamnă? Aha, am înțeles, așa sunt ei, doar gogoși americani. Cu topping. Cu mult topping. Mai vin, doamnă, că dumneata ești și faină, și deșteaptă și pui și mult topping pe gogoșii americani. Mmm, o minunăție. O să vă recomand și la alții. Ca să afle toată lumea că numai dumneavoastră știți să pregătiți gogoși americani la rulotă.

Mulțumesc, domnule, mulțumesc, sunteți un drăguț. Știu, doamnă, știu. Și mai știu că dumneata ești și tare proastă, Ba nu, mă scuzați, o mare tâmpită. Sau nu? Hai doamnă, nu vă enervați. Mai dați-mi o porție de gogoși americani ca să vă treacă.

Dar gogoși români nu aveți? Înveliți în hârtie creponată? Ce, nu m-am exprimat bine? Mă scuzați. Mâine vin să mănânc doi langoș, ba nu, trei langoș, că mie numa’ trei langoș îmi place să mănânc. Mmm, ce buni sunt gogoșii americani. La revedere, doamna cu gogoșul american, spor la gogoșit.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.