9 iun. 2023
  |   Nu sunt Comentarii

Ohanis o rupe iar în fericire, minte cu ștaif și se dă cu avioane private

Bă da nu v-ați săturat de aroganța lui Ohanis și compania? Minciuni, face mișto de banul public, se dă cu avioane private, pe prima doamnă o face șoping center, nu vede că fură unii ca disperații, pe profesori îi ignoră că iel acum ie președinte.
Io am obosit. A lansat minciuna cu foaia de fundamentare prin care se presupune că fericește pe profesori, în 2024, cu ceva bănuți în plus.
Acuma tre s-o zic și pe asta. Bă, profesor, te făcuși profesor, vrei mai mulți bani, dar nu ie toți la fel. Profesorii. Că io am avut profesori mai proști decât iei și decât toți elevii din clasă.
Atâta bătaie de joc la adresa banului public io n-am văzut de la Iliescu încoace. Ceaușescu producea ceva, avioane, tancuri, mașini de spălat, cratițe, își făcea banii lui. Ohanis n-a produs nimic, dar de cheltuit a făcut-o cu ștaif și aroganță.
Ceaușescu a fost singurul care a zis facem, președinte fiind la un moment dat, autoproclamat, că așa îl voiau. Ăla ne-a scos din sărăcie, ăștia ne-au îndesat în SĂRĂCIE.
Cum dracului să fii președinte de țară și să mergi cu avion privat la măta-n pizdă, în Japonia. În timp ce unii fac grevă. Bă, când țara îți moare la picioare nu pleci, niciunde, tu ești garantul unei țări, cretinule.
Tu trebuie să suferi mai tare, să-ți lași fițele la intrarea în spitale, să te uiți ce morți mai ai pe străzi, să stai cu iei, cu oamenii din dotare, cretin, tâmpit, dement.
Ohanis, nu te-am votat, nici nevasta nu-i mișto, n-ai credit, ai vrut doar palatul ăla și apoi sepepiști care să te păzească una întruna până te duc la ceruri prostiile din capul tău.
N-ai făcut nimic pentru țara asta, vomitat cretin ce ești. Ai fumat bani, ți-ai futut femeia prin diverse zone ale lumii sfidând universul cu picioare de soție de președinte.
Avem un președinte, își vomită trupul pe coclauri. Și nevoile. Și neamul. Și vine și vremea când toate se vor spune. Și ca să fie clar, n-am scris aici despre Administrația Prezidențială, am scris despre Ohanis.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.