2 nov. 2015
  |   2 Comentarii

Pe popi îi doare-n cur de #Colectiv

Da, să înţelegi exact cum am scris, pe popi îi doare fix în cur de victimele de la Clubul Colectiv. De ce spun asta? Pentru că toată lumea din ţara asta este dispusă să întindă o mână de ajutor, o donaţie, o vorbă bună, o mângâiere, în timp ce popii tac din gură şi se holbează fericiţi la televizor, numărând morţii de pe urma cărora vor mai încasa nişte bănuţi pentru vistieria Bisericii Ortodoxe Române.

A văzut cineva, undeva, o vorbă, un ajutor venit din partea BOR? Că eu n-am văzut nimic. Doar tăcere absolută. Vrei o părere mai detaliată? Citeşte-o pe asta.

2 Răspunsuri la Pe popi îi doare-n cur de #Colectiv

  • Raluca spune:

    Acuma am auzit una buna…. De fapt nu´i doare unde zici tu…. ei, preafericitii nu s´au dus si nu au spus nimic deoarece in acel club erau satanisti…. da ai vazut bine, asta e scuza lor!!!! Pt. ca preafericitii si preainaltii parinti au dreptul de a judeca in felul asta, pt ca e mult prea greu pt ei sa´si miste fizicul din scaunele lor incalzite pt a fi intr´un fel sau altul alaturi de cei care au pierdut pe cineva in acel dezastru…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.