24 mai 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Preacurvia, politica și scuipatul din gura care nu pute niciodată

Că unii ar fi în stare să o fută și pe mă-sa pentru a câștiga cu orice preț alegerile, că unii se dau îngeri în salopete pline de căcat, că unii își bagă mâna-n cur până la cot doar pentru a câștiga puterea, că politica-i o curvă și că curva-i politicoasă uneori, că ne doare-n cur de tot ce respiră românește, că facem politică doar pentru a ne îmbogăți, că anormalul din România-i cât se poate de normal, o știm cu toții. La nivel înalt, cum ar fi la înălțimea instituției Președintelui României, știm că se fac manevre periculoase, dar la nivel mic, cum ar fi o primărie dintr-o anumită localitate, să ajungi să recurgi la amenințări care-ți bagă-n sperieți chiar și motanul casei, nu credeam că se poate ajunge…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger