24 mai 2016
  |   Nu sunt Comentarii

Preacurvia, politica și scuipatul din gura care nu pute niciodată

Că unii ar fi în stare să o fută și pe mă-sa pentru a câștiga cu orice preț alegerile, că unii se dau îngeri în salopete pline de căcat, că unii își bagă mâna-n cur până la cot doar pentru a câștiga puterea, că politica-i o curvă și că curva-i politicoasă uneori, că ne doare-n cur de tot ce respiră românește, că facem politică doar pentru a ne îmbogăți, că anormalul din România-i cât se poate de normal, o știm cu toții. La nivel înalt, cum ar fi la înălțimea instituției Președintelui României, știm că se fac manevre periculoase, dar la nivel mic, cum ar fi o primărie dintr-o anumită localitate, să ajungi să recurgi la amenințări care-ți bagă-n sperieți chiar și motanul casei, nu credeam că se poate ajunge…

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, gratis

Dacă îți place cum scriu introdu aici adresa de email pentru a te abona la blog, îți voi trimite notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger