14 oct. 2013
  |   Nu sunt Comentarii

Primul website din lume inca este online

Astazi ne dam pe site-uri care mai de care mai sofisticate, mai branduite, mai vizitate, ne facem bloguri si scriem tot ce ne trece prin cap sau chiar castigam ceva banuti. Online-ul este plin de reclame si milioane de vizitatori dau miliarde de clickuri pe linkuri care sunt dusi fie pe alte milioane de pagini, fie sunt ajutati sa colecteze in calculatoare numerosi virusi informatici. Au aparut scolile de web design, s-a dezvoltat o uriasa industrie in sfera mediului online, milioane de dolari intra in buzunarele unora care au stiut ca reclama de pe net va aduce un profit gras zi de zi, an de an.

Se mai intreaba insa cineva care a fost primul site din lume si daca el mai exista? Curios cum sunt am facut sapaturi si am aflat ca The World Wide Web Project, primul site din lume, aruncat in online in anul 1992 de Laboratoarele de Fizica CERN, inca exista, ca are PR 7 si ca anul acesta a fost reactualizat, insa prezenta a ramas si varianta initiala, care nu avea nici o poza, ci doar text si linkuri. Revolutia internetului a inceput cu acest prim WWW, care cred ca merita sa-i arunci o privire curioasa. Uite si noua a veteranului The World Wide Web Project.

forgifs.com

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.