6 aug. 2013
  |   4 Comentarii

Prinde musca sa o musc. Ba nu, fa-o marketer afiliat!

De cateva minute bune ma tot bazaie o musca pe la urechi. Si pe ciobanesc la fel. Mai vine din cand in cand musca aia si se pune pe mana mea, exact cand sunt concentrat la nush ce plugin de pe blog. Mai, am tot dat din maini, am tot injurat, m-am ridicat si-am dat cu sprei, dinala de insecte bagacioase in ochi si in mancare, nimic. Musca asta ramane o indolenta, o persistenta, o fiinta vie prin preajma trupului meu, o… Dar la ce traznete si fulgere o fi buna o musca, am intrebat eu retoric, in gura mare chiar?

Chiar asa. Pai unii spun ca o mana de biologi nebuni au descoperit ca multe flori de camp ar disparea daca nu ar exista mustele, ca cica aceste zburatoare enervante ar fi mai polenizatoare decat albinele. Mai sa fie! Mai spun bilogii aia ca atunci cand musca zboara din floare in floare poarta pe corpul ei foarte mult polen. Dar cand zboara din rahat in rahat oare ce poarta pe ea?

Mai, eu stiu ca musca se dezvolta mancand nu stiu ce prostii contaminate din fecale, gunoaie, cadavre, altele se hranesc chiar cu sange de animal (taunul), deci despre ce polen si flori de camp vorbesc nebunii aia?

Un omulet cu mult umor crede ca musca nu e buna la nimic, prin urmare ne ofera un ghid practic pentru incepatori despre Cum sa ucizi in mod corect mustele, in care spune ca pliciul este cea mai puternica arma si ca in acest caz marimea chiar conteaza. Pe de alta parte, Croitorasul cel viteaz spune ca mustele nu trebuie ucise in grup, pentru ca asta inseamna genocid, deci, trebuie lichidate pe rand, individ cu individ. Bun si ghidul asta. Am bagat la cap.

Deci mustele nu-s bune la nimic?

Ba da, sunt bune pentru broaste, dar broastele la ce sunt bune? Sunt bune pentru paianjeni, dar dansii la ce-or fi utili? Sunt bune pentru soareci, sobolani, dar si ei, la ce sunt buni? Acu’ io nu mi-am propus sa fac un compendiu despre muste, insecte si alte rozatoare, deci ma opresc aici.

Si inainte sa iau o pauza, pana la articolul urmator, va spun, oameni buni, ca mustele sunt totusi foarte bune la ceva. Cum la ce? La marketing, la promovarea unei carti, la un stand international de carte, la prezentarea unor retete de mancare, la marketingul pentru vanzarea unor produse alimentare care vor expira. Si daca iti pui mintea la contributie te asigur ca poti sa faci din musca un marketer afiliat profesionist. Ia vezi ce fac mustele alea din filmulet.

4 Răspunsuri la Prinde musca sa o musc. Ba nu, fa-o marketer afiliat!

  • Alma Nahe spune:

    Mergeau niște albine în spot? Mergeau mai bine! 🙂
    Cum s-o fi chemat acțiunea? Cu musca pe carte?

    • Uries spune:

      Albine, da, dar sa fi fost neaparat albinele regine, ca-s mai sexi! … Si cred ca actiunea s-a numit Ceaslovul lui Creanga, ca ala era plin de muste… Apropo stiai ca ceaslovul lui Creanga o disparut de la muzeul lu’ peste din Piatra Neamt?

  • Alma Nahe spune:

    Ei, știam! Da’ de unde să știu! Eu stau cu ochii numa’ pe ceasu’ meu…și biologic, și ăl rău…

    • Uries spune:

      Seiros , chiar foarte seiros vorbesc… Pai ceaslovul lu’ Creanga mi-o fost multa vreme incantare, si acum, cand sunt atatea muste, nu mai avem cu ce le prinde? Pai e frumos asa? 🙂

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.