14 ian. 2014
  |   Nu sunt Comentarii

Republica Moldova a devenit o ţară sfântă?

Doar întreb, nu dau cu parul: Republica Moldova a devenit o ţară sfântă şi nu ştiu şi eu? De ce întreb? Păi hai să vezi de ce. Povestea-i destul de simplă. Banciu de la B1 TV l-a avut invitat pe Corneliu Vadim Tudor la emisiunea Talk B1. CV Tudor, în stilul său caracteristic, a avut din nou grijă să se dea în spectacol folosind un limbaj injurios… bla, bla, bla. Gata, ştie toată lumea cine-i CV Tudor. La rândul său, Banciu, în emisiunea Lumea lui Banciu, a zis că premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, ar fi un terchea-berchea şi că ţara pe care o guvernează este un tăran sau un ţigan român, la alegere, care cerşeşte pe lângă Romania. Pentru ambele boacăne, postul B1 TV a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei.

Acuma, că Banciu calcă câteodată în străchini de s-aude până peste Prut o ştie deja toată lumea. Că CV Tudor nu poate fi el dacă nu recită „poezii” în dulcele stil pornografic o ştim şi p-asta. Că CNA a fost înfiinţat doar pentru unii nu şi pentru alţii nici asta nu-i o noutate, nu-i aşa? Problema de fapt este alta, motiv pentru care iarăşi vin şi întreb nedumerit: Republica Moldova a devenit o ţară sfântă şi nu ştiu şi eu? Ştii de ce întreb? Păi ia uită-te la filmuleţul de mai jos şi dă-mi un răspuns mai apoi.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.
Abonează-te la blog prin email, pentru tine e gratis

Introdu aici adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări atunci când vor fi publicate articole noi.

Despre fotografie
Foto Blogger