20 dec. 2013
  |   1 Comentariu

Romania Digitala si Stupida, adica RDS

O vorba care imi revine in minte chiar acum: nu-i prost ala care cere, prost gramada ii ala care da mai mult decat trebuie. Dar bine, bine, o sa ma intrebati, cat trebuie si cat nu? Habar n-am! Dar mai bine sa ne intoarcem la erdeeserizarea Romaniei. Mai oameni buni, mai romani de pretutindeni, cat mai suportati, mai, bocancul bagat fix in dos? Mult si bine, asa-i? Hai sa vad daca o inghititi cu drag si pe-asta.

Tocmai o fost o cunostinta la mine in birou si mi-o spus una de era sa cad de pe scaun de ras si mai apoi de plans. Povestea-i scurta. Persoana asta cunoscuta a mea are o casa la tara unde nu sta nimeni. Acolo, acum vreo doi ani, aceeasi cunoscuta o semnat un contract cu cei de la rds pentru un modem de televiziune prin cablu. Imediat dupa momentul cu pricina, din casa de la tara cunostinta mea s-o mutat la oras, dar n-o reziliat contractul cu rds-ul ca o zis ca poate s-o muta candva inapoi.

Pana aici toate bune si frumoase. Femeia s-a dus in fiecare luna si a platit abonamentul tv, adica a depus constant, luna de luna, 24 de lei, timp de doi ani. Merge femeia iarasi la casieria alora si zice: nu-mi merge tv-ul de la tara. Asa si, zice unul de acolo? Pai platesc de doi ani si acum am verificat sa vad daca pot sa vad un film la tara si nu pot, ca nu merge, mai zice cunoscuta mea.

Si acum faza anului: pai nu va merge, doamna, pentru ca noi am reziliat contractul si am dezactivat modemul, vazand ca d-stra nu il utilizati, zice erdeseristul sef… Marie si Marioara ia un par de ma omoara…

Adica ce mai conteaza ca ei or reziliat contractul, atata timp cat femeia mergea fidela la ei si platea in fiecare luna 24 de lei! Oare femeia aia nu-i normala, in cazul asta, sau aia de la rds is prea smecheri?

rds-rcs

Minunatii de la RDS-RCS

Recapitulez si inchei, ca ma doare deja stomacul de nervi: deci, iti iei modem de la rds, nu-l mai folosesti, ei iti reziliaza contractul, dar daca tu mergi si platesti constant un abonament care nu mai exista nu mai conteaza nimic altceva. Fie criza cat de mare, pe noi nici intre picioare nu ne doare, ca suntem de la rds, ce mama naibii!

P.S. Sa nu uit. Aceleiasi femei de care va vorbeam mai spus i s-a mai spus si asta: daca doriti sa reactivam contractul, platiti 120 de lei si 80 de euro pentru modem. Maica maiculita care faci gogosi, tu le faci, tu le mirosi… Parca asa era vorba!

Un răspuns la Romania Digitala si Stupida, adica RDS

  • Irina spune:

    Astea sunt efectele monopolului…inca la noi e bine ca mai sunt, si apar constant, ISP-isti de cartier care te mai scapa de idioteniile oferite de „giganti”. Cred ca e doar o chestiune de timp pana cand o sa-i cumpere pe toti si sa vezi atunci distractie.

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.