7 iul. 2016
  |   1 Comentariu

Sălbaticii moderni din secolul 21

N-au cărți în casă, nici măcar cărți de joc, iar ziarele sunt folosite doar pentru spălatul geamurilor. Sunt plini de ei. Nu te poți pune cu ei pentru că au replici la orice, mai ales stupide. Sunt critici, se dau deștepți în orice domeniu, chiar dacă nu știu nici măcar diferența dintre un tel și-un mixer.

Ei au doar câteva scopuri clare în viață: mănânci, te caci, dormi, mergi la scârbici, mergi în concediu unde faci tot ce am enumerat la început. Dar, desigur, vor copii, pe care vor să-i învețe același lucru, căcat, pișat, dormit, mâncat, futut. Restul e poezie de stradă pentru ceilalți, adică pentru proști, pentru poeți. Ori ei nu sunt chiar poeți. Deși au poezia lor, stupidă, morbidă, de căcat.

Și ei mai și votează, local, național, internațional. Și ei decid și cum să fie lumea asta. Da, și pentru că ei votează, pentru că ei cacă, distrug, rup, dorm și pișă tot timpul, normal că lumea asta a început să pută a căcat și-a pișat.

Te rușinezi? Pute? Serios? Aha, deci și tu trăiești în lumea asta.

Sălbaticii moderni, căci la ei mă refer, sunt goi, n-au nimic și găsești în urma lor cel mult un mormânt cu o coroană stupidă pe el.

Sălbaticii moderni. Ei sunt cei care vociferează cel mai mult. Ei se dau deștepți, deși nu au cărți în casă. Ei sunt curați, deși totul pute în jurul lor, mai ales a prostie. Și acești sălbatici moderni nu sunt o specie pe cale de dispariție, dimpotrivă, sunt în plin proces de înmulțire.

Un răspuns la Sălbaticii moderni din secolul 21

  • milarez spune:

    se apropie alegerile …:))) vom avea discursuri de genul aia au luat aia au dat ….si atat,
    restul nu va mai conta , nu va mai conta ce oameni sunt pe liste , ce pregatire au ce trecut au s.a.m.d……va venii omul se va uita ce desen este desenat in coltul de sus …..si poc stampila in casuta…..

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.