12 aug. 2015
  |   2 Comentarii

Nu schimbă românul frigiderul cu una cu două

Citeam undeva o ştire legată de reluarea activităţii de producere a frigiderelor Fram la Uzina Mecanică Sadu. Bine, doar idei, nimic concret, cine naiba mai vrea frigidere Fram când piaţa-i plină de „OZN-uri”. Tot atunci mi-am adus aminte că într-o seară un tip se tot agita la o emisiune de pe un post de televiziune străin pe motiv că lumea ar trebui să-şi schimbe vechiul frigider. Ha, eşti prost? Eu cred că românul nu-şi schimbă frigiderul decât atunci când nu mai poate să bage bani pentru reparaţii pe motiv că nu se mai pot face reparaţii.

Românu-i nostalgic, zgârcit şi fraier câteodată. Lucru valabil şi când vine vorba de maşina personală. O aduce, aşa gioarsă cum e, o spală, o polişează până pică vobseaua de pe ea, dar tot n-o schimbă. Îi dă nume şi-o desemnează membru oficial al familiei sale. Nu poate, dar sunt sigur că ar duce-o şi în casă, să n-o bată ploaia şi vântul.

2 Răspunsuri la Nu schimbă românul frigiderul cu una cu două

  • Vintzu spune:

    Hahaha… tata a avut o mașină roșie, îi zicea roscovana a avut-o pana acum vreo 3-4 ani. A schimbat-o pe un Logan nou cu programul rabla. Dar a dat-o greu și când a dat-o a zis către mine și fratemio ca sa ne uitam bine la ea ca pe ea am învățat sa sofam, cu ea a prins prima data 160 și cu ea mergeam verile la mare când eram copii. După ce si-a luat loganul a zis ca mai bine o dadea mai repede :))))))

Ce mai poţi să spui?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Urieş

Blogger, web designer, fotograf. Pasionat de fotografie, filme, calculatoare. Călătoresc cât de mult pot. Scriu şi citesc cu plăcere. Cea mai citită revistă: PhotoMagazine. Cel mai vizionat film: Gladiator (2000). Fotograful preferat: Andrzej Dragan. Aşteptări de la viaţă: n-am, prefer să mă aştepte ea.